Online videó

Elektronikus ügyintézés, cégkapu szolgáltatások, ONYA használata (videókonferencia)

Szakmai konferencia online videó megtekintéssel

Kelemen Hilda

Elérhető 2022. szeptember 30. péntek, 23:55 óráig
Előadó

Kelemen Hilda

ügyfélkapcsolati osztályvezető, NAV CSM Adó-Vámigazgatóság, Ügyfélkapcsolati osztály
Helyszín

Ajánló
Az elmúlt rövid időszakban az adózásban, a közigazgatásban mérföldkőnek számító technikai fejlesztések történtek. Új e-ügyintézési platformok, szolgáltatások jelentek meg, amelyek mindennapos és üzembiztos használata és a hatóságokkal való jogszerű kapcsolattartás során alapvető fontosságúak. Felkészítő előadásunkon gyakorlat orientáltan kerülnek bemutatásra az új szolgáltatások, rávilágítva a köztük lévő összefüggésekre és a bírói ítéletek tükrében a helyes alkalmazásukra.
Ízelítő a tartalomból
Jogszabályi környezet Cégkapu vélelem Kézbesítési szabályok az elektronikus ügyintézés során Kapcsolattartás a NAV-val, a NAV címzési logikája Elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos bírósági gyakorlat Az ügyfélkapu mellett megjelenő új azonosítási módok (arcképes azonosítás, Részleges Kódú Telefonos Azonosítás, elektronikus személyazonosító igazolvány) Elektronikus szolgáltatások, SZÜF Portál, e-Papír, AVDH hitelesítés Hiteles Elektronikus Postafiók szolgáltatás (személyes KÜNY-tárhely, Cégkapu, Hivatali kapu) Dokumentumok kezelése Cégkapu használata, szerepkörök, jogosultság kezelés és címkézés, profilok beállítása, új szolgáltatások Rendelkezési Nyilvántartás (RNY) jelentősége a közigazgatási szervekkel, és a közszolgáltatókkal való kapcsolattartásban Az elektronikus ügyintézésre, képviseletre vonatkozó rendelkezések megtétele, RNY-EKNYI kapcsolat Önkormányzati portál, az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne Újdonságok az e-BEV portálon A NAV proaktív szolgáltatásai (eÁFA, eSZJA, Egészségügyi szolgáltatási járulék automatizált előírása, ONYA) ONYA alkalmazás Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás bevezetése a NAV-nál Használata, alkalmazási köre, előnyei
Díjak
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 13 900 Ft + ÁFA / fő egy cégtől több online videó megtekintés megrendelése esetén
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

Online videóWebinárium

2022. október 18. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig

Munkába járás és üzleti utazás költségelszámolása, különbségek
Online videóWebinárium

2022. október 25. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig

Elektronikus számla, adózás digitalizációja és eÁFA
Online videóWebinárium

2022. október 27. (csütörtök) 10:00 - 13:00 óráig

Kiküldetés, munkavégzés külföldről, homeoffice, távmunka, remote working
Online videó

Elérhető 2022. október 31. hétfő, 23:55 óráig

A munkajog és a társadalombiztosítás kapcsolata a gyakorlatban (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. december 31. szombat, 15:00 óráig

Számlázási és áfa tudnivalók, újdonságok (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. december 31. szombat, 15:00 óráig

Számlázás és számlakorrekciók a gyakorlatban (videókonferencia)