Vásárlási feltételek

 

Általános feltételek:

1. Megrendelését (a Hunder MS Kft. saját kiadványait és a Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft. elektronikus kiadványait kivéve) a Szakkönyv-Net Kft. teljesíti és számlázza. Információ: Fehér Ferenc, telefon: (30) 281-5441.


2. Szállítási díj:
- ingyenes kiszállítás Budapest területén 15.000 Ft vagy azt meghaladó megrendelés esetén,
- utalással történő fizetés esetén 1.500 Ft, utánvéttel történő fizetésnél 2.200 Ft a kiszállítási díj 15.000 Ft alatti budapesti megrendelés esetén.

3. Vidékre postai utánvétellel történik a küldemény kézbesítése. Az utánvétes kiszállítás díja 2.200 Ft.
 
VEZINFÓ Kiadó és Tanácsadó Kft. kiadványaira vonatkozó vásárlási feltételek:

1. A díjat a megrendelő a Verzinfó Kiadó e-mailen elküldött díjbekérő levele alapján, átutalással egyenlíti ki. A kiegyenlítés után küldi a Vezinfó Kiadó a könyvet és a végleges, pénzügyi teljesítést nem igénylô számlát. A kiadvány díja nem tartalmazza a csomagolási és postaköltséget!

2. A megrendelô adatai, e-mail címe megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól postai és e-mailes tájékoztatókat!

3. Elektronikus szakkönyv esetén az áfa mértéke: 27%. A díjat a megrendelő a Vezinfó Kiadó díjbekérő levele alapján, átutalással egyenlíti ki. A kiegyenlítés után küldi a Vezinfó Kiadó a kiadványt e-mailen és a végleges, pénzügyi teljesítést nem igénylő számlát postán. Az elektronikus szakkönyv PDF-formátumú, de ha valakinek ez gondot okoz, WORD-formátumban is el tudjuk küldeni.