Regisztráció

A Regisztráció célja, hogy Önt konferenciáinkról, szolgáltatásainkról - az érdeklődési körének megfelelően - időben értesíthessük. Regisztrált Ügyfeleinknek ugyanakkor számos kedvezményt és többletszolgáltatást nyújtunk, éppen ezért a regisztráció és a hozzá kapcsolódó kedvezményrendszer az Ön személyére szól, másra nem ruházható át!

Kérjük pontosan töltse ki az alábbi űrlapot!

Adatok megadása és az Ön Adatkezelési nyilatkozata

A Regisztrációs űrlap kitöltésével, adataim megadásával kifejezetten hozzájárulok, hogy a Hunder MS Kft. kezelje a megadott adataimat az Adatkezelési szabályzatában meghatározottak szerint.

E-mail címem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott érdeklődési körömnek megfelelő konferencia meghívóikat, szakkönyv ajánlataikat és konferencia tájékoztatóikat részemre személyre szólóan e-mail-en küldjék.


+36

Számlázási adatok


Érdeklődési kör


Adózás, pénzügy

HR, bér, tb, munkaügy, adminisztráció

Egyéb

Érdeklődési körének megfelelő konferenciánkról emailben tájékoztatót küldünk.

Hírlevél


Hírlevelünkben havonta két alkalommal elküldjük Önnek az aktuális képzési naptárunkat.


A regisztráció előnyei

Regisztrált ügyfeleinknek konferenciáink nettó részvételi díjából alkalmanként min. 2.000 Ft kedvezményt adunk.

A Regisztráció az alapja weboldalunkon található számos védett anyag, tartalom hozzáférésének is.

Fontos tudni

A Regisztráció nem egyenértékű a Jelentkezéssel! Regisztrált Ügyfélként minden esetben lépjen be (Bejelentkezés), mielőtt jelentkezik a konferenciánkra, mert rendszerünk csak így tudja biztosítani az Ön kedvezményét.

Ha az adatai megváltoztak, akkor bejelentkezést követően a „Saját oldalam” (al)oldalon tudja adatait módosítani!

Regisztráció

A Regisztráció a mellékelt űrlap kitöltéséből áll. Kérjük, pontosan töltse ki adatait, és külön figyeljen az e-mail címe helyes megadására, mert később nem tud belépni, ha hibás e-mail címet ad meg. Ellenőrzés után nyomja meg a „Mentés” gombot.

Bejelentkezés

A Bejelentkezés az e-mail címének és a választott jelszó megadásával, a „Belépés” gomb megnyomásával történik. Ezt követően a Bejelentkezés boxban megjelenik az Ön neve.

Jelentkezés, megrendelés

Bejelentkezés után keresse meg az Önt érdeklő konferenciánkat vagy szakkönyvünket és ott nyomja meg a „Jelentkezem” vagy „Megrendelem” gombot. A rendszer automatikusan betölti a regisztrációnál megadott adatait. Ha mindent rendben talál, nyomja meg a „Elküldöm” gombot.

Elfelejtett jelszó

Lépjen a Bejelentkezés boxban található „Elfelejtettem jelszavamat” feliratra és kövesse a rendszer utasításait. A hosszadalmas procedúrára az Ön adatainak biztonságos tárolása és illetéktelenek hozzáférésének megakadályozása miatt van szükség.