Partnerek

Opus Simplex Kft.

Iroda: 1146 Budapest, Dózsa György út 15.
Telefon: +36 (1) 783-5960
Weboldal: https://opussimplex.com/


Az Opus Simplex Kft. a magyar szolgáltatási piacon egy viszonylag új területre, a munkaügyi tanácsadás nyújtására összpontosít.

Bonus-Cafetéria Kft.

Iroda: 1118 Budapest. Rahó utca 3-5 „C” épület 331.
Telefon: +36 (20) 936-8567
Weboldal: http://www.bonus-cafeteria.hu/

Bagoly Anita TB tanácsadó

Iroda: Budapest, IV. kerület Nyár u. 28.
Telefon: +36 (30) 519-0905
Email: info@tbtanacsadas.hu
Weboldal: tbtanacsadas.hu

Bagoly Anita vagyok.
 
20 éve foglalkozom társadalombiztosítással, melyből több mint 13 évig pénzbeli ellátási szakterületen voltam vezető beosztásban.
Sokszor tapasztaltam és tapasztalom ma is, hogy a jogszabályok rengetegében nehezen igazodnak el azok, akik gyermeket vállalnak, betegek esetleg munkahelyükön balesetet szenvedtek vagy éppen munkaügyi per részesei.
A köznyelven forgó sok mozaiknév - CSED, GYED, GYES, GYET, THGYS, TGYÁS, GYÁS, GYÁP, TP, BTP - azonos csengésük miatt gyakran megtévesztőek.
Lehet, hogy családotokban, ismeretségi körötökben is előfordult, hogy önhibátokon kívül nem a legmagasabb összegben járó ellátást igényelték meg, így akár hónapokon, éveken keresztül is a család alacsonyabb költségvetésből volt kénytelen megélni.
Kétgyermekes anyukaként is tudom, hogy a számtalan internetes oldalon megtalálható általános tájékoztatók legtöbb esetben egyszerűen nem segítenek. Túl általánosak és személytelenek jogi nyelvezetük miatt nehezen érthetőek. Az állandóan változó jogszabályok halmaza tovább bonyolítja a helyzetet.
Vallom, hogy nincs két egyforma élethelyzet.  Arra vállalkozom és egyben küldetésemnek is tekintem, hogy a pénzbeli ellátási lehetőségekről személyre szabottan, mindenre kiterjedően, részletes tanácsokat adjak. Ezen a szakterületen megszerzett tudásommal, tanácsadóként azon dolgozom, hogy minden ügyfelem megkapja a neki járó legjobb ellátást, a lehető legmagasabb összegben.
 
Nem titok: a szakmám egyben a hobbim is. Szerencsés ember vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amihez értek, amihez végzettségem van, és amit szeretek csinálni. SEGÍTENI!
 
Egyszerű a képlet: Keress meg - Segítek - Így a lehető legmagasabb ellátáshoz jutsz!