Online videó

Online számla 2022 - számlakiállítási és adatszolgáltatási problémák (videókonferencia)

Szakmai konferencia online videó megtekintéssel

Czöndör Szabolcs

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig
Előadó

Czöndör Szabolcs

főosztályvezető, NAV Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály
Helyszín

Ajánló
A számlaadat-szolgáltatási kötelezettség kiteljesedett a 3.0-ás verzió bevezetésével. A vállalkozások és az adóhivatal oldalán már bő egy év tapasztalat gyűlt össze az adatszolgáltatás kihívásaival, problémáival és lehetőségeivel kapcsolatban. Az előadás ezeket gyűjti össze és rávilágít a jellemző számlakiállítási és/vagy adatszolgáltatási problémákra, az adóbevallások és adatszolgáltatások kapcsolataira.
Ízelítő a tartalomból
Adatszolgáltatási kötelezettség kérdései Milyen esetben van adatszolgáltatási kötelezettség Mely bizonylatokról nincs adatszolgáltatási kötelezettség vagy nem szabad adatot szolgáltatni Adatszolgáltatás teljesítésének informatikai módszerei és azok jellemző problémái Adatszolgáltatásokkal kapcsolatos gyakori problémák Számlaadattartalom és adatszolgáltatás minőségének összefüggései Adatszolgáltatás elmaradásának esetei Hibás adatszolgálatások Adatszolgáltatási hibák feltárásának módszerei Adatszolgáltatási lehetőségek speciális esetekben Meghatalmazotti számlázás Önszámlázás Külföldi önszámlázás Adatszolgáltatás használata az adóhivatali ellenőrzési eljárásokban Lehetőségek • Online Számlázó Számlafeldolgozás támogatása Online Számla rendszer segítségével Partner lekérdezése Elektronikus számlázás támogatása: PDF+hash kód, NAVXML+hash kód Áfa analitika, adóbevallási folyamatok támogatása API használatának előnyei eÁFA és Online Számla rendszer Áfa bevallás tervezettel kapcsolatos tervek Számlaadat-szolgáltatás és áfa bevallás kapcsolata
Díjak
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő az online videó részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Elektronikus ügyintézés, cégkapu szolgáltatások, ONYA használata (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Számlázás, számlakorrekció 2022 (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban (videókonferencia)