Online videó

Számlázás, számlakorrekció 2022 (online videó)

Szakmai konferencia online videó megtekintéssel

Dr. Sztankó Dániel

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig
Előadó

Dr. Sztankó Dániel

áfa igazgató, RSM Hungary Zrt.
Helyszín

Ajánló
2020-2022. években több apró, de fontos változás volt a számlázási szabályok területén.  Az online-számla adatszolgáltatás gyökeresen átalakította a számlázási gyakorlatot. A NAV már rálát minden számlára, ezért is kiemelten fontos a helyes számlázási gyakorlat kialakítása. Gazdasági szerepelőknek fontos ismerni a számlakibocsátással kapcsolatos határidőket, számlázás tartalmi hátterét, számla-technikákat és a szükséges háttérdokumentumokat.
A számla tartalmi kellékei ugyan látszólag nem változtak, mégis az online-számla adatszolgáltatáshoz használatos xml file adattartalmához olyan adatokra is szükség van, amelyek túlmutatnak a számla tartalmi kellékein.
Ízelítő a tartalomból
Számla-kibocsátás Számla fogalma és tartalmi kellékei Előleg számla és végszámla Részteljesítés Mikor kell a vevő adószáma? Változott a számlakibocsátásra rendelkezésre álló ésszerű idő • Mit jelent a gyakorlatban a 8 napos számlázási határidő? Számla helyesbítés esetei és erre vonatkozó szabályok Nyugta-kibocsátás feltételei, figyelem változás 2021-ben Mi a különbség a teljesítés időpontja, számlakibocsátás kelte és kiállítás időpontja között? Időszakos elszámolási ügyletek Fizetési határidőnek mennyiben van jelentősége? Mi a különbség a gyűjtő számla és az időszakos elszámolás között? Online számla adatszolgáltatás Mi a különbség az áfa-törvény szerinti tartalom és a xml tartalom között Adódigitalizáció, elektronikus számlázás Számla korrekciók Számlával egy tekintet alá eső okirat Árfolyam alkalmazása számla-korrekciós esetén Csoportos helyesbítő számla Speciális számlázási esetek Közvetített szolgáltatás számlázása Visszáru elszámolás Fordított adózás számlázása Ingatlan bérbeadása, értékesítése Webshopok számlázása Árengedmények rendszere számlázása
Díjak
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Elektronikus ügyintézés, cégkapu szolgáltatások, ONYA használata (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Online számla 2022 - számlakiállítási és adatszolgáltatási problémák (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban (videókonferencia)