Online videó

Számlázás digitalizációja 2022 (online videó)

Szakmai konferencia online videó megtekintéssel

Czöndör Szabolcs

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:59 óráig
Előadó

Czöndör Szabolcs

főosztályvezető, NAV Elektronikus Kereskedelem Ellenőrzési Osztály
Helyszín

Ajánló
A digitalizáció az adózásban 2022-ben még inkább teret nyer, melyet akár kihívásként, de akár lehetőségként is értékelhetünk. A számlázás terén egyre másra találkozunk ilyen digitális kihívásokkal (vagy lehetőségekkel), mint például a számlaadat-szolgáltatás, elektronikus számlázás, vagy a mobileszközök terjedése. Az előadás a számlákkal szemben elvárható alapvető követelményektől az elektronikus számlázáson túl a megfelelő számlázó program kiválasztásáig sok témát áttekint. Az előadást követően konzultációra is lehetőség lesz. Várjuk online konferenciánkra tisztelettel!
Ízelítő a tartalomból
Számlakiállítás követelményei  Mikor kell számlát kiállítani?  Számlával szembeni általános követelmények  Számla legfontosabb adattartalma  Számla módosítása  Néhány speciális számlázási előírás  Számlázási módszerek  Számlaadat-szolgáltatási kötelezettség terjedelme, általános problémái  Mikor keletkezik számlaadat-szolgáltatási kötelezettség?  Mely esetekben lehet sikertelen az adatszolgáltatás?  Hogyan lehet javítani az adatszolgáltatást?  Számla és adatszolgáltatás közötti összefüggések  Jellemző adatszolgáltatási problémák  Számlázó program választása  Milyen tényezőket érdemes figyelembe venni a számlázó program választásánál?  Számlázó program legfontosabb funkciói, követelményei  Számlázó program típusai  Elektronikus számlázás  Elektronikus számlázás legfontosabb kérdései  Elektronikus számlázás technikái, folyamata • Elektronikus számla kiállítása és befogadása  Online Számla rendszeren keresztüli elektronikus számlázás • Számla befogadás technikai lehetőségei  Elektronikus számla befogadása  Online Számla rendszer használata a számla befogadási folyamatban  Adóhivatali szolgáltatások  Online Számlázó  Partner lekérdezés  Áfa analitika, adóbevallási folyamatok támogatása  API használatának előnyei
Díjak
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő egy cégtől több online videó megtekintés megrendelése esetén
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

TantermiOnline videóWebinárium

2022. június 9. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig

Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban
TantermiOnline videóWebinárium

2022. június 16. (csütörtök) 10:00 - 16:00 óráig

Az iratkezelés, selejtezés szabályai, e-iratok nyilvántartása és kezelése
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:55 óráig

A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:55 óráig

Online számla 2022 - számlakiállítási és adatszolgáltatási problémák (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:59 óráig

Áfa és számlázás 2022 (online videó)