Online videóWebinárium

A munkaviszony szabályos megszüntetése, gyakorlati tippek és jogszerű megoldások

Szakmai konferencia HR partnerek, munkaügyi- és humánerőforrás szakértők, vezetők részére

Dr. Kártyás Gábor

2022. szeptember 28. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Előadó
Helyszín

Ajánló
Különbség van a munkaviszony megszüntetése és megszűnése fogalmak között, és ugyanígy mindkettőnek megvannak a maga szabályai is. A munkaviszony megszüntetésének menetében ügyelni kell, hogy megfeleljen a jog által előírt követelményeknek. A képzés során példákon keresztül vizsgáljuk meg, hogy ha szükségessé válik a munkaviszony megszüntetése, annak melyik módját válasszák, milyen feltételeknek kell megfelelnie a munkáltatói intézkedéseknek, hogyan kerülhető el a peres eljárás. HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő egyik legnehezebb munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai tudásához.
Ízelítő a tartalomból
A munkaviszony megszűnése és megszüntetése közötti különbség • Amit minden megszüntető okiratnak tartalmaznia kell • Formai követelmények: aláírás, keltezés • Hogyan közöljük a felmondást a munkavállalóval? • A munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel: amiben meg lehet állapodni és amiben nem • A felmondás indokolásának buktatói • Felmondási tilalmak és korlátozások • Azonnali hatályú felmondás: mikor élhetünk vele jogszerűen? • Ha a munkavállaló akar távozni: kötelezettségek munkavállalói oldalon • A jogellenes munkaviszony megszüntetés szankciói • Szakmai konzultáció, a résztvevők kérdéseinek megválaszolása
Díjak
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a webináriumi részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj online videó megtekintés megrendelése esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy az irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni az előadónak! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető online videó képzést!

Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: Kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

Online videóWebinárium

2022. október 5. (szerda) 10:00 - 13:00 óráig

Munkaidő szakmai konferencia
Online videóWebinárium

2022. október 18. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig

Munkába járás és üzleti utazás költségelszámolása, különbségek
Online videóWebinárium

2022. október 19. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig

Nyugdíj, nyugdíj melletti foglalkoztatás és a pénzbeli ellátások
Online videóWebinárium

2022. október 27. (csütörtök) 10:00 - 13:00 óráig

Kiküldetés, munkavégzés külföldről, homeoffice, távmunka, remote working
Online videó

Elérhető 2022. október 31. hétfő, 23:55 óráig

A munkajog és a társadalombiztosítás kapcsolata a gyakorlatban (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. december 31. szombat, 16:00 óráig

Bérszámfejtők évközi országos konferenciája (videókonferencia)