Online videó

A munkaviszony megszűnése, megszüntetése 2022 (online videó)

Szakmai konferencia online videó megtekintéssel

Dr. Takács Gábor

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:59 óráig
Előadó

Dr. Takács Gábor

munkajogász, Opus Simplex Kft.
Helyszín

Ajánló
Az előadás részletesen foglalkozik az MT munkaviszony megszűnésére és megszüntetésére vonatkozó szabályaival, továbbá a gyakran előforduló speciális élethelyzetek munkaügyi feladataival. HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez.
Ízelítő a tartalomból
A megszűnés, megszüntetés jogcímei Elállás és a jogviszony felszámolása Közös megegyezés, a munkaviszony lezárása A munkáltatói felmondás, felmondási védelmek Indokolás, az indok minőségi követelményei Felmondási és felmentési idő, végkielégítés Csoportos létszámcsökkentés A munkavállalói felmondás Az eltűnő munkavállalók Azonnali hatályú felmondások A rendkívüli felmondás indokolása Kiléptetés, munkakör átadása, elszámolás a munkavállalóval A munkaidőkeret elszámolása Versenytilalmi megállapodás A jogellenes munkaviszony-megszüntetés jogkövetkezményei
Díjak
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Harmadik országbeli állampolgárok foglalkoztatása (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

Kamerás megfigyelőrendszerek adatvédelme, legális használata (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. augusztus 31. szerda, 23:55 óráig

A munkajog és a társadalombiztosítás kapcsolata a gyakorlatban (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2022. szeptember 15. csütörtök, 23:55 óráig

Digitális munkajog és iratmegőrzés (videókonferencia)