E-learning

Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel (e-learning)

Országos munkaügyi konferencia HR, munkaügyi szakemberek és vezetők részére
Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig
Előadó
Helyszín

Ajánló
Csatlakozzon hozzánk a "Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel" konferenciára, ahol Dr. Kártyás Gábor, elismert munkajogász, vezető szakértőnk, bemutatja azokat jogszerű munkaügyi lehetőségeket, melyekkel a munkáltató képes csökkenteni a költségeit, ill. képes csökkenteni a munkaügyi kockázatait. Ez a konferencia azoknak szól, akik nyitottak a ritkán alkalmazott munkaügyi eszközök megismerésére, szeretnék megérteni a jogszabályokban rejlő lehetőségeket és azok gyakorlati alkalmazását.
Ízelítő a tartalomból
Tippek a munkaszerződés megkötéséhez Mikor térhetünk el a törvénytől a munkáltató javára? A kollektív szerződésben és az üzemi megállapodásban rejlő lehetőségek A munkáltató utasítási joga: eltérés a munkaszerződésről Rugalmas lehetőségek a munkaidő-szervezésben A szabadsággal kapcsolatos megállapodások Megállapodás hosszabb teljes munkaidőre, önként vállalt túlmunkára A díjazási rendszerben rejlő lehetőségek: pótlékrendszer, teljesítménybér, adható juttatások A fegyelmi felelősség bevezetésének előnyei és keretei A munkavállalói kárfelelősség jelentősége: eszközök a könnyebb igényérvényesítéshez Az atipikus foglalkoztatás újdonságai
Díjak
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő az e-learning videó díja regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több e-learning videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

E-learning (videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az e-learning képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az e-learning felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

E-learning

Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig

Munkaszerződés megkötése, módosítása, megszüntetése (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig

Munka- és pihenőidő, munkabér (e-learning)