E-learning

Munka- és pihenőidő, munkabér (e-learning)

Országos munkaügyi konferencia HR, munkaügyi szakemberek és vezetők részére
Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig
Előadó
Helyszín

Ajánló
Csatlakozzon hozzánk a "Munka- és pihenőidő, munkabér" konferenciára, ahol Dr. Kártyás Gábor, elismert munkajogász, vezető szakértőnk, az aktuális munkajogi szabályoknak megfelelően bemutatja a munkaidővel, pihenőidővel és bérezéssel kapcsolatos gyakran előforduló és speciális élethelyzetek munkaügyi feladatait. Ez a konferencia azoknak szól, akik naprakész információkat szeretnének kapni a munkaügy területén és szeretnék megérteni a jogszabályok gyakorlati alkalmazását.
Ízelítő a tartalomból
A munkaidő meghatározása a munkaszerződésben A munkaidő mértéke és beosztása Részmunkaidő, rövidebb teljes munkaidő: melyiket válasszuk? Speciális munkarendek: kötetlen, osztott és egyenlőtlen beosztások A munkaidő megszervezése munkaidőkeretben A kötelező pihenőidők beosztása Új fejlemények a napi és heti pihenőidő kapcsán A munka díjazásának alapjai, az egyenlő bér elve Az alapbér és a minimálbér kapcsolata A kötelező bérpótlékok rendszere Jutalom és egyéb adható juttatások Elszámolási kérdések
Díjak
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő az e-learning videó díja regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 20 900 Ft + áfa / fő a díj egy cégtől több e-learning videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

E-learning (videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az e-learning képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az e-learning felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

E-learning

Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig

Munkaszerződés megkötése, módosítása, megszüntetése (e-learning)