E-learningOnline

Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel

Országos munkaügyi konferencia HR, munkaügyi szakemberek és vezetők részére
2024. június 13. (csütörtök) 9:00 - 13:30 óráig
Előadó
Helyszín

Ajánló
Csatlakozzon hozzánk a "Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel" konferenciára, ahol Dr. Kártyás Gábor, elismert munkajogász, vezető szakértőnk, bemutatja azokat jogszerű munkaügyi lehetőségeket, melyekkel a munkáltató képes csökkenteni a költségeit, ill. képes csökkenteni a munkaügyi kockázatait. Ez a konferencia azoknak szól, akik nyitottak a ritkán alkalmazott munkaügyi eszközök megismerésére, szeretnék megérteni a jogszabályokban rejlő lehetőségeket és azok gyakorlati alkalmazását. Az előadás végén konzultáljon, vitassa meg és tisztázza az Ön számára fontos kérdéseket, dilemmákat!
Ízelítő a tartalomból
Tippek a munkaszerződés megkötéséhez Mikor térhetünk el a törvénytől a munkáltató javára? A kollektív szerződésben és az üzemi megállapodásban rejlő lehetőségek A munkáltató utasítási joga: eltérés a munkaszerződésről Rugalmas lehetőségek a munkaidő-szervezésben A szabadsággal kapcsolatos megállapodások Megállapodás hosszabb teljes munkaidőre, önként vállalt túlmunkára A díjazási rendszerben rejlő lehetőségek: pótlékrendszer, teljesítménybér, adható juttatások A fegyelmi felelősség bevezetésének előnyei és keretei A munkavállalói kárfelelősség jelentősége: eszközök a könnyebb igényérvényesítéshez Az atipikus foglalkoztatás újdonságai Szakmai konzultáció, vitassa meg és tisztázza az Ön számára fontos kérdéseket
Díjak
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő az online konferencia részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online konferencia részvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj e-learning videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy az irodájából is tudja követni online konferenciánkat! Az előadás interaktív, kérdéseket tud feltenni az előadónak! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető e-learning videó konferenciát!

Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.
 
Online (élő) konferencia közvetítés: Kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az online konferenciába történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

E-learning (videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy online előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az e-learning oktatási felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az e-learning felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

E-learning

Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig

Munkaszerződés megkötése, módosítása, megszüntetése (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig

Munka- és pihenőidő, munkabér (e-learning)