E-learningOnline

Munka- és pihenőidő, munkabér

Országos munkaügyi konferencia HR, munkaügyi szakemberek és vezetők részére
2024. május 15. (szerda) 9:00 - 13:30 óráig
Előadó
Helyszín

Ajánló
Csatlakozzon hozzánk a "Munka- és pihenőidő, munkabér" konferenciára, ahol Dr. Kártyás Gábor, elismert munkajogász, vezető szakértőnk, az aktuális munkajogi szabályoknak megfelelően bemutatja a munkaidővel, pihenőidővel és bérezéssel kapcsolatos gyakran előforduló és speciális élethelyzetek munkaügyi feladatait. Ez a konferencia azoknak szól, akik naprakész információkat szeretnének kapni a munkaügy területén és szeretnék megérteni a jogszabályok gyakorlati alkalmazását. Az előadás végén konzultáljon, vitassa meg és tisztázza az Ön számára fontos kérdéseket, dilemmákat!
Ízelítő a tartalomból
A munkaidő meghatározása a munkaszerződésben A munkaidő mértéke és beosztása Részmunkaidő, rövidebb teljes munkaidő: melyiket válasszuk? Speciális munkarendek: kötetlen, osztott és egyenlőtlen beosztások A munkaidő megszervezése munkaidőkeretben A kötelező pihenőidők beosztása Új fejlemények a napi és heti pihenőidő kapcsán A munka díjazásának alapjai, az egyenlő bér elve Az alapbér és a minimálbér kapcsolata A kötelező bérpótlékok rendszere Jutalom és egyéb adható juttatások Elszámolási kérdések Szakmai konzultáció, vitassa meg és tisztázza az Ön számára fontos kérdéseket
Díjak
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő az online konferencia részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online konferencia részvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj e-learning videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy az irodájából is tudja követni online konferenciánkat! Az előadás interaktív, kérdéseket tud feltenni az előadónak! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető e-learning videó konferenciát!

Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.
 
Online (élő) konferencia közvetítés: Kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az online konferenciába történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

E-learning (videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy online előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az e-learning oktatási felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az e-learning felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

E-learning

Megrendelhető 2024. április 30. kedd, 23:55 óráig

TB változások 2024 (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. április 30. kedd, 23:55 óráig

Juttatások elszámolása a gyakorlatban 2024 (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. április 30. kedd, 23:55 óráig

Bérszámfejtők országos konferenciája 2024 (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. április 30. kedd, 23:55 óráig

Vendégmunkások magyarországi foglalkoztatása 2024. január 1-től (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. május 31. péntek, 23:55 óráig

A foglakoztatás új munkajogi, munkavédelmi kérdései 2024-ben (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. május 31. péntek, 23:55 óráig

Munkajogi változások, kihívások 2024 (e-learning)