E-learning

Juttatások elszámolása a gyakorlatban 2024 (e-learning)

Szakmai konferencia adó-, bér, tb ügyintézők és szakértők részére
Megrendelhető 2024. április 30. kedd, 23:55 óráig
Előadó
Helyszín

Ajánló
A juttatások adózása örökzöld téma, mégis minden évben találunk egy-egy elgondolkoztató „gyöngyszemet”. Idén a vendégmunkások és az itt dolgozó külföldi kiküldöttek részére adott juttatások utáni adókezelés a slágertéma, az állásinterjúra történő utaztatás, a tartózkodási és munka engedélyek megszerzése, a magyar nyelv oktatása, a lakhatás, egészségügyi szolgáltatások, családtagok részére adott juttatások - csak hogy néhányat említsek a sok közül.
Az előadás során az egyes juttatások adókötelezettségének ismertetése mellett összefoglaljuk a magyar munkaviszonyban, a munkaerő kölcsönzöttként nálunk dolgozók-, a külföldi cég állományában nálunk kiküldetésben dolgozók részére adott juttatásokat. Szó lesz a diákok és a nyugdíjasok, valamint a vendégmunkások rendhagyó juttatásaira vonatkozó speciális előírásokról. Nem feledkezhetünk meg a külföldön kiküldetésben, vagy épp távmunkában dolgozó részére adott juttatásokról sem.
A juttatások témakörben külön figyelmet érdemel a csapatépítés, üzleti rendezvény, szórakoztató program közötti különbség, melyeket gyakorlatban előforduló esettanulmányokkal kívánunk szemléltetni. Továbbá szó lesz az adományok, jótékonysági programok, alapítványon keresztül adott támogatások adókezeléséről is.
Ízelítő a tartalomból
Munkáltatói juttatások típusai Munkavégzés feltételeként adott juttatások, szolgáltatások Munkaeszközök, védőeszközök, szemüveg Juttatások home-office-ban Megváltozott munkábajárási szokások és azok finanszírozása, percalapú cégautó munkába járásra Cafeteria juttatások adózása Egyes meghatározott juttatások Természetben adott juttatások számfejtése Mobilitást elősegítő juttatások, utazás, lakhatás támogatása Biztosítások (mikor összevonandó és mikor egyes meghatározott) Önkéntes pénztári juttatások sokszínűsége az adózásban Ajándékok Rendezvények (oktatás, csapatépítés, üzleti rendezvény) Adómentes juttatások Alapítványon keresztül adott juttatások Jutalomként adott juttatások (SZÉP kártya és más egyéni juttatások) Juttatások adózása a juttatásban részesülők szerint csoportosítva Vendégmunkások juttatásai részletesen Kölcsönzött munkavállalók Külföldi munkáltatótól kiküldetésben itt dolgozók Magyar jogviszonyban külföldön (kiküldetésben, távmunkában) Diákok, nyugdíjasok részére járó juttatások adókezelése
Díjak
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő az e-learning videó díja regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több e-learning videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

E-learning (videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az e-learning képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az e-learning felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

E-learning

Megrendelhető 2024. május 31. péntek, 23:55 óráig

A foglakoztatás új munkajogi, munkavédelmi kérdései 2024-ben (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. május 31. péntek, 23:55 óráig

Balesetek üzemiségének kivizsgálása, azaz kinek mikor, mi a feladata (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. május 31. péntek, 23:55 óráig

Munkajogi változások, kihívások 2024 (e-learning)
E-learning

Megrendelhető 2024. május 31. péntek, 23:55 óráig

Társadalombiztosítási nyugdíjrendszer 2024 (e-learning)
E-learningOnline

2024. június 13. (csütörtök) 9:00 - 13:30 óráig

Költség- és kockázat-csökkentés munkaügyi eszközökkel
E-learning

Megrendelhető 2024. augusztus 31. szombat, 23:55 óráig

Munkaszerződés megkötése, módosítása, megszüntetése (e-learning)