Online videóWebinárium

Számlázás, számlakorrekció 2022

WEBINÁRIUM ÉLŐ konferencia közvetítés, vagy utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintés

Dr. Sztankó Dániel

2022. február 16. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Előadó

Dr. Sztankó Dániel

áfa igazgató, RSM Hungary Zrt.
Helyszín

Ajánló
2020-2022. években több apró, de fontos változás volt a számlázási szabályok területén.  Az online-számla adatszolgáltatás gyökeresen átalakította a számlázási gyakorlatot. A NAV már rálát minden számlára, ezért is kiemelten fontos a helyes számlázási gyakorlat kialakítása. Gazdasági szerepelőknek fontos ismerni a számlakibocsátással kapcsolatos határidőket, számlázás tartalmi hátterét, számla-technikákat és a szükséges háttérdokumentumokat.
A számla tartalmi kellékei ugyan látszólag nem változtak, mégis az online-számla adatszolgáltatáshoz használatos xml file adattartalmához olyan adatokra is szükség van, amelyek túlmutatnak a számla tartalmi kellékein.
Ízelítő a tartalomból
Számla-kibocsátás Számla fogalma és tartalmi kellékei Előleg számla és végszámla Részteljesítés Mikor kell a vevő adószáma? Változott a számlakibocsátásra rendelkezésre álló ésszerű idő • Mit jelent a gyakorlatban a 8 napos számlázási határidő? Számla helyesbítés esetei és erre vonatkozó szabályok Nyugta-kibocsátás feltételei, figyelem változás 2021-ben Mi a különbség a teljesítés időpontja, számlakibocsátás kelte és kiállítás időpontja között? Időszakos elszámolási ügyletek Fizetési határidőnek mennyiben van jelentősége? Mi a különbség a gyűjtő számla és az időszakos elszámolás között? Online számla adatszolgáltatás Mi a különbség az áfa-törvény szerinti tartalom és a xml tartalom között Adódigitalizáció, elektronikus számlázás Számla korrekciók Számlával egy tekintet alá eső okirat Árfolyam alkalmazása számla-korrekciós esetén Csoportos helyesbítő számla Speciális számlázási esetek Közvetített szolgáltatás számlázása Visszáru elszámolás Fordított adózás számlázása Ingatlan bérbeadása, értékesítése Webshopok számlázása Árengedmények rendszere számlázása • Szakmai konzultáció
 
Díjak
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a webináriumi részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a díj online videó megtekintés megrendelése esetén
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy az irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni az előadónak! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető online videó képzést!

Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: Kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

TantermiOnline videóWebinárium

2022. június 9. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig

Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban
TantermiOnline videóWebinárium

2022. június 16. (csütörtök) 10:00 - 16:00 óráig

Az iratkezelés, selejtezés szabályai, e-iratok nyilvántartása és kezelése
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:55 óráig

A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:55 óráig

Online számla 2022 - számlakiállítási és adatszolgáltatási problémák (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:59 óráig

Áfa és számlázás 2022 (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:59 óráig

Elektronikus ügyintézés, cégkapu szolgáltatások, ONYA használata (online videó)