Online videóWebinárium

A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai

WEBINÁRIUM ÉLŐ közvetítés, vagy VIDEÓ felvétel megtekintés

Szolnoki Szabina

2022. március 2. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Előadó

Szolnoki Szabina

mérlegképes könyvelő, közgazdász, ügyvezető, E&Sz Accounting Kft.
Helyszín

Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest, Üllői út 94-98.


Ajánló
Minden cég (ahol van kimenő vagy bejövő készpénzforgalom) köteles a házipénztárt érintő bevételekről és kiadásokról naprakész nyilvántartást vezetni. A házipénztárhoz kapcsolódó naprakész nyilvántartás vezetésének általános és speciális helyzetekre vonatkozó előírásai, a pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak. Előadásunk keretében szakértőnk gyakorlati szemszögből mutatja be a 2022-ben érvényes, aktuális szabályozást!
Ízelítő a tartalomból
A számviteli törvény általános előírásai a pénzkezeléssel kapcsolatban A pénzkezelés szabályai 2022-ben • A pénzkezelési szabályzat tartalma A pénzforgalom lebonyolításának rendje Elektronikus fizetési rendszerek Hatálybalépés, dátumok, cégadatok, telephelyek, pénzkezelési helyek A pénzkezelés személyi és tárgyi feltételeiről, a felelősségi szabályok A készpénzben és a bankszámlán tartott pénzeszközök közötti forgalom A készpénzállományt érintő pénzmozgások jogcímeiről és azok eljárási rendje A napi készpénz záró állomány maximális mértéke Az ellenőrzés gyakorisága, módja A pénzszállítás feltételei A pénzkezeléssel kapcsolatos bizonylatok rendje Elszámolási módok, határidők, kiküldetési rendelvény A pénzforgalommal kapcsolatos számviteli nyilvántartási szabályok Házipénztár (valutapénztár), bolti pénztárak, online pénztárgép Elszámolási bankszámla forgalma, készpénz-helyettesítő eszközök kezelése Házipénztár ellenőrzése Jegyzőkönyvek Hamis pénz A mérleg, tagolása, alátámasztása a házipénztár tekintetében Bizonylati elv, fegyelem, online számlázás és a pénztár Munkabér kifizetések kezelés, letiltások Készpénzes eladói és vevői számlák számviteli kezelése Készpénzfizetéssel kapcsolatos bizonylatolási szabályok és egyéb bejelentési kötelezettségei Szakmai konzultáció
Díjak
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a webináriumi részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén (webinárium)
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj online videó megtekintés megrendelése esetén
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 29 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni az előadónknak, akár előre is a weboldalunkon keresztül.

Apróbetűs

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: Kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

TantermiOnline videóWebinárium

2022. június 9. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig

Számlázás és elektronikus számlázás a gyakorlatban
TantermiOnline videóWebinárium

2022. június 16. (csütörtök) 10:00 - 16:00 óráig

Az iratkezelés, selejtezés szabályai, e-iratok nyilvántartása és kezelése
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:55 óráig

A házipénztár és a készpénzfizetés számviteli és adószabályai (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:55 óráig

Online számla 2022 - számlakiállítási és adatszolgáltatási problémák (online videó)
Online videó

Elérhető 2022. június 30. csütörtök, 23:59 óráig

Áfa és számlázás 2022 (online videó)