Online videóWebinárium

Foglalkoztatókat és a kifizetőhelyeket érintő tb jogszabály-változások 2023. július 1-től

TB konzultáció Bagolyné Hampó Anitával - Online ÉLŐ közvetítés

Bagolyné Hampó Anita

2023. június 7. (szerda) 10:00 - 13:00 óráig
Előadó

Bagolyné Hampó Anita

társadalombiztosítási szakértő
Helyszín

Ajánló
2023. július 1-től jelentősen változnak az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait, valamint a baleseti táppénzt érintő jogszabályok. A módosítások egy része technikai jellegű, azonban tekintettel arra, hogy az ellátásokra vonatkozó igényt minden esetben a munkáltatóhoz kell benyújtani, így a módosítások valamennyi foglalkoztatót érintik, függetlenül attól, hogy működtet társadalombiztosítási kifizetőhelyet vagy sem.
A kifizetőhelyek adatszolgáltatása, valamint a kifizetőhelyi elszámolás rendszere is teljesen új lesz. A pénzbeli ellátások megállapításával és folyósításával kapcsolatban is történnek változások, melyekről előadónk részletes ismertetést nyújt.
Ízelítő a tartalomból
Új informatikai  program indul a kormányhivatalokban • Hogyan módosul a foglalkoztatók igényekre vonatkozó továbbítása? • Kerekítés szabályai a pénzbeli ellátásoknál • Mely esetekben kell két tizedesjegyig számolni? • Kapcsolattartás az igénylőkkel • Kifizetőhelyi elszámolás és a statisztikai adatszolgáltatás változásai •  Kifizetőhelyek létesítésére vonatkozó módosítások •  Illetékességi szabályok pontosítása •  Megszűnt biztosítási jogviszony esetén ki, meddig folyósítja az ellátásokat • Hogyan változik a folyamatos biztosítási idő megállapítása? • Gyermekápolási táppénzes napokban történő módosítások • Hogyan alakulnak a nem jár szabályok táppénz esetében? • Szakmai konzultáció, a résztvevők kérdéseinek megválaszolása
Díjak
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a webináriumi részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj online videó megtekintés megrendelése esetén
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj kedvezmény nélkül
A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy az irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni az előadónak! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető online videó képzést!

Apróbetűs
 
Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: Kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

Kapcsolódó rendezvényeink

Online videó

Elérhető 2023. május 31. szerda, 23:55 óráig

Bérszámfejtők országos konferenciája 2023 (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2023. május 31. szerda, 23:55 óráig

Nyugdíj 2023 - szabályok, feltételek, hasznos tanácsok (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2023. június 30. péntek, 23:55 óráig

A Munka Törvénykönyve változásai 2023. január 1-től (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2023. június 30. péntek, 23:55 óráig

Adatkezelés a munkahelyen, a munkavállalók megfigyelése legálisan (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2023. június 30. péntek, 23:55 óráig

Reprezentáció, szórakoztató programok, ajándékok 2023 (videókonferencia)
Online videó

Elérhető 2023. június 30. péntek, 23:55 óráig

A munkajog és a társadalombiztosítás kapcsolata a gyakorlatban (videókonferencia)