Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adókonferencia 2013

Art, szja, járulék, egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai és tao változások

Képzésünk után a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 4 kreditpontot ad tagjainak!

Előadók:
Ajánló:

Adónapunkon Ön teljes áttekintést kap a 2013 évet érintő art, szja, járulék, egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai és a kapcsolódó tao változásokról. Konferenciánkkal szeretnénk megkönnyíteni az Ön munkáját, hogy a törvények és egyéb jogszabályok böngészése helyett összefoglalva, magyarázatokkal ismerje meg a módosításokat. Konferenciánk időpontjáig a 2013-ban bevezetésre kerülő adótörvények elfogadásra kerülnek, mert ez a feltétele annak, hogy 2013. jan. 1-én hatályba lépjenek. Naponta új és újabb fejlemények vannak, így az aktualitás témakörökről weblapunkon naprakészen tájékoztatjuk Önöket.

Ízelítő a tartalomból:

Szja változások 2013 * 2013. január 1-jétől hatályba lépő változások * Béren kívüli juttatások változásai * Két új egyszerű adónem * Kik választhatják a tételes adót? * Mit váltanak ki az új adók? * Az adók mértéke * Hogyan lehet választani az új adókat? * A tételes adó milyen társadalombiztosítási ellátásra jogosítja az azt választókat? * Társasági adótörvény 2013 * Változások az adóalanyok körében * Bejelentett immateriális jószág fogalmának bővülése * Tagi kölcsön, mint növelő tétel a jövedelem-minimumnál * Mentesítés a veszteségleírás „2 éves" feltétele alól * Szigorítás az alultőkésítési szabály alkalmazásában * Nonprofit szervezeti kört érintő változások * Osztalék elengedésének adójogi minősítése * Kisvállalati adó (kiva) 2013 * Jogosult adózók * Adóalanyiság választásának feltételei * Bejelentés szabályai * Adóalap meghatározása, új fogalmak * Adóelőleg fizetés gyakorisága, az adóelőleg összege (2-féle módszer) * Az adó mértéke * Az adó/előleg megfizetése, bevallása * Az art 2013. évi változásai * Képviseleti szabályok változása * Adószám felfüggesztés, adóregisztrációs eljárás * Ellenőrzéshez kapcsolódó új rendelkezések * A végrehajtási eljárás változásai * Szankciók * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2013 * Táppénz, gyermekápolási táppénz, gyermekgondozási díj, terhességi-gyermekágyi segély előleg megállapítása * Ügyintézési határidők: 18 nap, „bruttó" 30 nap, „nettó" 30 nap * Baleset üzemiségéig megállapítható táppénz előleg * Baleseti táppénz előleg * Terhességi-gyermekágyi segélyre jogosultak köre, a jogosultság igazolása * Passzív ellátások jelentési kötelezettsége * Jövedelemigazolás kiadásának, leadásának új szabályai * Magyarországon biztosított EU-tagállamok állampolgáraira vonatkozó szabályok * Határozott idejű szerződés esetén a betegszabadság kiadásának rendje * Határozatminták * Megbízási jogviszony esetén a jövedelemigazolás kiadásnak szabályai * A Tbj. 7.§ (2) bekezdésének hatályon kívül helyezésének következményei * Járulék-változások 2013 * A munkahelyvédelmi akciótervben foglaltak végrehajtása * Jelentős új kedvezmények a szociális hozzájárulási adó fizetésből * Az egészségügyi hozzájárulásra vonatkozó új rendelkezések * Nemzetközi szabályok változása és annak hatása a járulék kötelezettségekre * Biztosítottak körében bekövetkező módosulás * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. november 22. (csütörtök) 10:00 - 17:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved