Megosztás Facebook LinkedIn

Vásárlási feltételek

Általános feltételek:

1. Megrendelését (a Hunder MS Kft. saját kiadványait és a Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft. elektronikus kiadványait kivéve) a Szakkönyv-Adó Bt. teljesíti és számlázza. Információ: Fehér Ferenc, telefon: (30) 281-5441.

2. Szállítási díj:
- ingyenes kiszállítás Budapest területén 15.000 Ft vagy azt meghaladó megrendelés esetén,
- 2.270 Ft a kiszállítási díj 15.000 Ft alatti Budapesti és vidéki megrendelés esetén

3. Vidékre postai utánvétellel történik a küldemény kézbesítése


A VEZINFÓ Kiadó és Tanácsadó Kft. kiadványaira vonatkozó vásárlási feltételek:

1. A díjat a megrendelő a Verzinfó Kiadó e-mailen elküldött díjbekérő levele alapján, átutalással egyenlíti ki. A kiegyenlítés után küldi a Vezinfó Kiadó a könyvet és a végleges, pénzügyi teljesítést nem igénylô számlát. A kiadvány díja nem tartalmazza a csomagolási és postaköltséget!

2. A megrendelô adatai, e-mail címe megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól postai és e-mailes tájékoztatókat!

3. Elektronikus szakkönyv esetén az áfa mértéke: 27%. A díjat a megrendelő a Vezinfó Kiadó díjbekérő levele alapján, átutalással egyenlíti ki. A kiegyenlítés után küldi a Vezinfó Kiadó a kiadványt e-mailen és a végleges, pénzügyi teljesítést nem igénylő számlát postán. Az elektronikus szakkönyv PDF-formátumú, de ha valakinek ez gondot okoz, WORD-formátumban is el tudjuk küldeni.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved