Megosztás Facebook LinkedIn

Könyvajánló

Szakkönyvek

Vásárlási feltételek

 • Jogviszony stratégia

  Szerző: Szörényi Marianna

  Hogyan spóroljon legálisan (az adminisztráción, a stresszen, az adó- és járulékterheken)? Hogyan lehet teljes biztonsággal megállapítani, hogy mikor, melyik jogviszonyt érdemes alkalmazni? Hogyan tudja - teljesen jogszerűen - a felesleges adóterhektől megkímélni ügyfeleit? Hogyan tudja egy hatósági ellenőrzés alkalmával magabiztosan alátámasztani az ügyvezetők részére besorolt jogviszonyt? Hogyan csökkentheti hosszú távon az adminisztrációs terheit?

  Ár:
  8 990 Ft
  Megrendelem
 • Magyarázat a GDPR-ról

  Szerkesztők: dr. Péterfalvi Attila, dr. Révész Balázs, dr. Buzás Péter

  2018. május 25. óta új regula szabályozza a személyes adatok kezelését, és nagyon szigorúan kezeli az adatvédelmet. Elsősorban szakembereknek készült a kiadvány, de olvashatja mindenki, akit érdekel, hogyan kell eleget tennününk a követelményeknek.

  Kedvezményes ár:
  10 500 Ft
  Megrendelem
 • Pénzbeli ellátások 2020

  Szerző: Bagoly Anita

  Negyedik éve jelenik meg a Pénzbeli ellátások című könyv, mely a visszajelzések alapján jelentős segítséget nyújt a társadalombiztosítási ügyintézők, könyvelők mindennapi munkájához. A jogszabályok ismertetése mellett magyarázatokkal, új gyakorlati példákkal, konkrét kérdésekkel és válaszokkal találkozhatnak a szakemberek. A könyv külön kiemelve kezeli a 2020. január 1-től hatályba lépő változásokat.

  Ár:
  7 000 Ft
  Megrendelem
 • Társadalombiztosítási jogviszonyok 2020

  Szerző: dr. Radics Zsuzsanna Gabriella

  A szakkönyv közérthetően ismerteti az összes biztosítási jogviszonyt, az azokhoz kapcsolódó befizetéseket, külön kitérve 2020. júliusától alkalmazandó új tb szabályokra is. Részletezi a nyugdíjasok keresőtevékenységeit, a gyed és gyes melletti munkavállalást és vállalkozást, többes jogviszonyokban fizetendő tb közterheket, illetve a szociális hozzájárulási adókedvezményeket és azok igénybevételének igazolásait.

  Kedvezményes ár:
  7 000 Ft
  Bolti ár:
  8 000 Ft
  Megrendelem
 • Áfa és számlázási útmutató gazdálkodó szervezeteknek 2020

  Szerző: Dr. Sztankó Dániel

  2020-as átdolgozott kiadás gyakorlati eligazítást ad az áfa és számlázási szakembereknek számára, továbbá tartalmazza az idei változásokat valamint az online-számla adatszolgáltatásban 2020. július 1-től várható változásokat is. A kiadvány részletesen, példák és ábrák segítségével segíti a jogszabályok helyes értelmezését, gyakorlatba való alkalmazását.

  Kedvezményes ár:
  4 900 Ft
  Bolti ár:
  6 125 Ft
  Megrendelem
 
© 2010 Hunder - All rights reserved