Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adónap - 2010. évi adóváltozások A-Z-ig

 ART, SZJA - természetbeni juttatások, JÁRULÉK és TB változások - az elfogadott adótörvények alapján

Előadók:
Ajánló:

Az utóbbi évek legnagyobb horderejű adó- és járulék változásai lépnek életbe 2010. január 1-ével. Konferenciánk célja megkönnyíteni minden gazdasági szakember munkáját, hogy az adó- és járuléktörvény fáradságos böngészése helyett összefoglalva, magyarázatokkal ismerje meg a módosításokat, és így 2010-ben is szabályosan végezhesse munkáját. Szakértőink gyakorlatias előadásai és praktikus tanácsai segítik Önt a változások feldolgozásában, a szakmai konzultáció keretében pedig válaszolnak az egyedi kérdéseire is.

Ízelítő a tartalomból:

Jövedelem, bevétel, költség új meghatározása * Összevont adó alapja, különös tekintettel a bruttósításra * Új adótábla * Adójóváírás változása * Új adóelőleg megállapítási szabályok * A járulékalap meghatározásának új szabályai * Szuperbruttósítás * Tevékenység piaci értéke * Természetbeni juttatások utáni járulékalap * Megmaradó adókedvezmények 2010-ben és a megszűnő kedvezmények átmeneti szabályai * Kedvezményesen adózó béren kívüli juttatások * Vállalkozói kivét kiegészítés, személyes közreműködői díj kiegészítés * Ingatlanokat érintő vagyonadó * Munkaerő-piaci járulék fizetés szabályai (ki után nem kell fizetni?) * A járuléktípusok változásának hatása a befizetési kötelezettségekre * Megszűnő járulékok * Új adónem kód, új számlaszám * Az EHO szabályainak változása * Táppénz * Terhességi, gyermekágyi segély, gyermek gondozási díj változó szabályai (2010. január 1 és 2010. május 1.) * 2009. II félévi legfontosabb módosítások hatása 2010-re * Helyi iparűzési adó az állami adóhatóságnál 2010-től * Az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adó bevallási szabályai * Járulékváltozások hatása az elektronikus bevallásra * Az új egyéni vállalkozásról szóló törvény adózási vonatkozásai * Módosuló szankciórendszer * Telefonos ügyintézés az állami adóhatóságnál * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2009. december 9. (szerda) 10:00 - 17:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő

Letölthető űrlap: PDF DOC

A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket visszaigazoljuk. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved