Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Jogszerű hulladék-gazdálkodás

az új hulladék-szabályozás, a végrehajtási rendelkezések alapján

Szakmai konferencia üzleti reggelivel

Előadó:
Ajánló:

A 2013. január 1-jén hatályba lépett hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény és megjelent végrehajtási szabályai sok tekintetben megváltoztatták a hulladékkal kapcsolatos kötelezettségeket, a hulladék termelőjének, gyűjtőinek, szállítóinak, kezelőinek feladatai. Az egyes tevékenységek folytathatóságának feltételei, engedélyezési és ellenőrzési keretei, a szankcionálás lehetőségei szintén kibővültek. A konferencia az új szabályoknak megfelelő hulladékgazdálkodási gyakorlat kialakítását, a szükséges változtatások megbeszélését célozza a megváltozott követelmények bemutatására építve.

Ízelítő a tartalomból:

A megváltozott fogalomrendszer * Az ötlépcsős hulladékhierarchia és következményei * Melléktermékre vonatkozó kötelezettségek * A hulladékstátusz megszűnésének feltételei * A hulladék gyűjtése a képződés helyén és más telephelyeken * A nyilvántartásba vételre és az engedélyezésre köteles tevékenységek (szállítás, kereskedelem, kezelés) * A hulladék nyilvántartásának és bejelentésének szabályváltozásai * A gyártói felelősségi szabályozók változásai (csomagolás, elektromos berendezések, elem-akkumulátor, gépjármű) * Hatósági ellenőrzés és a szankcionálási lehetőségek, az igazgatási szolgáltatási díjak * Az ellenőrzés szempontjai * Veszélyes hulladékok új szabályai * Az egyes hulladékgazdálkodási létesítmények kialakításának és üzemeltetésének feltételei * A kiterjesztett gyártói felelősségi körrel kapcsolatos új hulladékgazdálkodási szabályokban bekövetkezett változások * A gyártói felelősséggel kapcsolatos adminisztrációs kötelezettségek * A hulladékok égetésére és lerakására vonatkozó új rendelkezések * Az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések - szakmai konzultáció

Helyszín:
ibis Styles Budapest Center

1074 Budapest Rákóczi út 58.

Az ibis Styles Budapest Center Budapest pesti oldalán, félúton a Duna és a Keleti pályaudvar között, a Blaha Lujza tértől 1 percre, a Rákóczi úton található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a 2-es Metró, 4-es és 6-os villamosok, 7-es, 173-as, 78-as, 5-ös buszok megállói közel találhatóak.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőségek:

- OSVÁT  utcai  Mercure  parkoló (behajtás az  Osvát  utcába  a Dohány  utcából,  az  Erzsébet  körút  felől.  A parkoló  BAL oldalt található)
- NOVOTEL  Centrum  VIP  parkoló  a  CSOKONAI  utcában  található (behajtás  a  Blaha  Lujza  tér után, a  Keleti  felé  az  első  kereszt  utca  a  Csokonai utca)
- Parkolóház  a Blaha  Lujza  téren  a  CORVIN  ÁRUHÁZ  és  az  EUROPEUM  üzletközpontnál
A parkolók díjai különbözőek, legkedvezőbb az egyéni, a helyszínen történő fizetés.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2013. május 15. (szerda) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 500 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved