Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Az új Munka Törvénykönyve - magyarázatok és kérdőjelek

A jogalkotás és a bírói gyakorlat - szemléltető, gyakorlati előadás

Képzésünk után a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2 kreditpontot ad tagjainak!

Előadók:
Ajánló:

Munkajogász és gyakorló bíró közreműködésével – szakmai előadókkal – sorba vesszük az új Munka Törvénykönyve leglényegesebb kérdéseit, problémaköreit, amelyek a munkáltatókat érintik. Fontos kérdés, hogy az eddigi gyakorlatukon mit változtassanak, miben kell másként eljárniuk, és ha a bírói szakaszba jutnak milyen lehetőségeik vannak.

Ízelítő a tartalomból:

Mit érdemes módosítani a munkaszerződésen? * Kollektív szerződés - ismerjük-e a szabályozás határait? * A határozott idejű munkaszerződés - mikor hosszabbítható, mikor mondható fel? * Meddig tart a június 30-án már választott szakszervezeti tisztségviselők munkajogi védelme? * Nincs munkáltatói igazolás - és a tárgyévben másutt igénybe vett betegszabadság? * Munkaszerződés módosítás - szükséges-e, ha költözik a cég? * Mennyiben lehet eltérni a munkabér-elszámolás és felülvizsgálat új szabályaitól? * A bérpótlékok kérdőjelei * Munkavállalói joghátrány - hogyan számítsuk a vagyoni hátrányt? * Diákmunka vagy munkaerő-kölcsönzés? * Készüljünk 2013-ra - szabadság, munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatás, távolléti díj számítása * Miként jelenik meg a bírói gyakorlat az új Mt-ben * Általános magatartási követelmények * Jognyilatkozatok * Képviselet * A munkaszerződés teljesítése * Munka- és pihenőidő * Atipikus munkaviszonyok * Tanulmányi szerződés * Versenytilalmi megállapodás * Vezető állású munkavállalók * Milyen módon alakíthatja az új Mt. a bírói gyakorlatot * A munkavégzés helyének meghatározása * Hátrányos jogkövetkezmények a munkavállaló kötelezettség-szegésekor * A felmondási indokok elhatárolása (munkaviszonnyal kapcsolatos magatartás-képesség) * Felmondási tilalom és korlátozás * Munkabér- bérpótlékok * A munkáltató és a munkavállaló kártérítési felelőssége * Munkaügyi kapcsolatok * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. szeptember 20. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252