Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők Országos Konferenciája

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők,
bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája

Előadók:
Ajánló:

2012. gyökeres változásokat hozott az Önök szakmai területét érintő jogszabályokban és folyamatokban. Programunkat úgy állítottuk össze, hogy a napi munkájukban előforduló esetekből, folyamatokról naprakész ismeretekkel távozzanak konferenciánkról. A törvényi szabályozást átlátó és értő előadóink közvetlen, közérthető, és gyakorlatias előadásai megkönnyítik a változások elsajátítását, az új feladatok megértését és a napi munkába történő beépítését. A szokásos szakmai felkészültséggel és változatlan kényelemben várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Szja változások 2012 * Adó mértéke 2012-ben * Adóalap kiegészítése * Az adóelőlegre vonatkozó új rendelkezések * Reprezentáció, üzleti ajándék * Egyes munkáltatói juttatások * A TB fedezeti rendszerét érintő 2012 évi változások * A foglalkoztatók feladatai, megszűnik a társadalombiztosítási járulék * A 2011. december havi kifizetések kezelése * A pénztártag dolgozóra vonatkozó bevallás teljesítésének új szabályai * A biztosítottaktól levonandó járulékok * A többes jogviszonyban álló biztosítottakra vonatkozó megváltozott szabályok * A kifizetőkre vonatkozó új adókötelezettség * Ehot vagy Szochot kell fizetni? * Biztosítottak bejelentése * Pénzbeli ellátások 2012 * Munkabér 2012 - a munka díjazásának új munkajogi szabályai * Munkabér az új Munka Törvénykönyvében * Megszűnik az átlagkereset * Távolléti díj új szabályai * A bérpótlékok új rendszere * A munkabér kifizetése, az elszámolás szabályai * Az elvárt munkabér emelés * Minimálbér 2012 * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. február 21. (kedd) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved