Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adóváltozások A-Z-ig

Adókonferencia 2012 - art, szja, járulék és tb

Képzésünk után a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2 kreditpontot ad tagjainak!

Előadók:
Ajánló:

Adónapunkon Ön teljes áttekintést kap a 2012 évet érintő art, szja, járulék és tb változásokról. Konferenciánkkal szeretnénk megkönnyíteni az Ön munkáját, hogy a törvények és egyéb jogszabályok böngészése helyett összefoglalva, magyarázatokkal ismerje meg a módosításokat.

Ízelítő a tartalomból:

A konferencia pontos tematikáját a jogszabályok elfogadásának ütemében folyamatosan töltjük fel weboldalunkra!

Szja változások 2012 * A személyi jövedelemadó 2012. január 1-jétől hatályba lépő változásai különös tekintettel a cafeteriára * Béren kívüli juttatások változásai (fogyasztásra kész étel, meleg-étkeztetés, Széchenyi Pihenő Kártya, stb.) * A munkáltatók részére biztosított új juttatási lehetőségek * A reprezentáció és az üzleti ajándék adókötelezettségének változása * Az adóalap-kiegészítési kötelezettség részleges megszűnése * Az adóelőleg megállapítására vonatkozó változások * Módosuló szabályok a családi kedvezményben * A gazdasági tevékenység fogalma a személyi jövedelemadóban * A bérbeadásból származó jövedelem adókötelezettségére vonatkozó változások * Az ingatlan értékesítéséből származó jövedelmet érintő változások (üzletszerű tevékenység, lízingelt ingatlan, termőföldből átminősített ingatlan) * Csoportos személyszállítás változása * A társadalombiztosítási kötelezettségek 2012. évi változásai * A vezető tisztségviselők (ügyvezető, üzletvezető) társadalombiztosítási jogállásának változása és ennek hatása a járulékfizetésre * A foglalkoztatói kötelezettség változása (nyugdíj-hozzájárulás) * A biztosított fizetési kötelezettsége * Változó járulékmérték * A többes jogviszony megítélése * Járulékfizetés alá bevont jövedelmek * A magán-nyugdíjpénztári tag tagdíjával kapcsolatos foglalkoztatói kötelezettségek változása (bevallás, befizetés a pénztár felé) * Az egyéni és társas vállalkozó fizetési kötelezettségének változása (új járulékalap, a minimum járulékalap meghatározása) * Az őstermelő fizetési kötelezettsége * Egészségügyi hozzájárulás * Az adóeljárási szabályok 2012. évi változásai * Szigorodó bejelentkezési szabályok: adóregisztrációs eljárás, fokozott adóhatósági felügyelet * Új rendelkezések a bevallásokkal, átvezetésekkel kapcsolatban * Hatékonyabb ellenőrzés, végrehajtás * Emelkedő mértékű szankciók (adóbírság, mulasztási bírság) * Bővülő adóhatósági szolgáltatások * Egészségbiztosítás pénzbeni ellátásai * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. november 23. (szerda) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved