Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Önkormányzatokat érintő helyi adózás változása és az adózás rendje 2011

Szakmai előadások az elfogadott jogszabályok alapján

Előadók:
Ajánló:

Alapvető változások lesznek 2011 évben az önkormányzatok helyi adózásában. Az építőipari és távközlési cégekre vonatkozó speciális adóalap megosztási szabályok van akit jól, és van, akit nagyon rosszul érint. Hogyan hat ki az önkormányzatok munkájára a két nagy adóhatóság egyesülése? Előadóink részletesen ismertetik Önökkel a változásokat, hogy továbbra is szakszerűen végezhessék munkájukat.

Ízelítő a tartalomból:

Változások a helyi adóztatásban - 2010. évközi és 2011. január 1-jén hatályba lépő módosítások * Hatáskör-, és eljárási szabályváltozás a helyi iparűzési adóban * Új és az újonnan bevezetett, az építőipari és távközlési cégekre vonatkozó speciális adóalap-megosztási szabályok * Az ideiglenes jellegű iparűzési tevékenység utáni adó szabályainak módosítása * Hatályukat vesztő helyi adónemek * Új építményadó-szabályok ismertetése (adómérték-megállapítási jog bővülése) * Gépjárműadó-változások bemutatása * Mozgáskorlátozotti menteség átalakulása * Légrúgós járművek adózása * Változások az önkormányzati adóhatóságok által rendszeresíthető bevallási, bejelentkezési nyomtatványokban (35/2008. PM. rendelet) * Adózás rendjének 2011. évi változásai * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. január 10. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy intézménytől több résztvevő esetén
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a díj 2010. december 31-éig történő jelentkezés esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved