Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adókonferencia 2011

Art, szja, járulék és tb változások - az elfogadott adótörvények alapján.

Akció! Minden résztvevőnk 1 000 Ft értékű
könyvvásárlási utalvány-t kap!

Előadók:
Ajánló:

2011-es évben adó vonatkozásában szinte nincs változatlan terület. Szakértő előadóinktól Ön teljes áttekintést kap az art, szja, járulék és tb 2011. évi változásairól. A létrejövő egységes Adóhatóság kapcsán is sok kérdés merül fel - többek között, milyen változások történnek a megszokott folyamatokban, mire kell felkészülni az ellenőrzések során? Konferenciánkkal szeretnénk megkönnyíteni az Ön munkáját, hogy a törvények és egyéb jogszabályok böngészése helyett összefoglalva, magyarázatokkal ismerje meg a módosításokat.

Ízelítő a tartalomból:

Egykulcsos adó az Szja-ban * Adóbevallás új szabályai - adónyilatkozat stb. * Újabb adómentes jövedelmek * Természetben megszerzett jövedelmek adókötelezettségének változásai * Béren kívüli juttatások változásai * A társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő változások * Magánnyugdíj-pénztári tagság, tagdíjbefizetés * A járulékalap megváltozása * A foglalkoztatót terhelő társadalombiztosítási járulékfizetési felső határ bevezetésével kapcsolatos tudnivalók * Egyéni és társas vállalkozó járulékfizetési kötelezettségének változása * Közösségi rendelettel kapcsolatos fontos szabályváltozások * Egészségbiztosítás pénzellátásai 2011-ben * Adóeljárási szabályváltozások * Szervezeti átalakulás, új egységes Adóhatóság * Bejelentkezési szabályváltozások * Újdonságok az önellenőrzésben * Egyszerűsített bevallás * Új ellenőrzési, végrehajtási rendelkezések * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2010. december 15. (szerda) 10:00 - 17:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved