Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Partnerek

Bonus-Cafeteria Budapest

Iroda: 1118 Budapest. Rahó utca 3-5 „C” épület 331.
telefon: +36 (20) 936-8567
weboldal: http://www.bonus-cafeteria.hu/

» További infó
TB Tanácsadás

Iroda: Budapest, IV. kerület Nyár u. 28.
telefon: +36 (30) 519-0905
info@tbtanacsadas.hu
weboldal: tbtanacsadas.hu

» További infó

Bagoly Anita vagyok.

20 éve foglalkozom társadalombiztosítással, melyből több mint 13 évig pénzbeli ellátási szakterületen voltam vezető beosztásban.

Sokszor tapasztaltam és tapasztalom ma is, hogy a jogszabályok rengetegében nehezen igazodnak el azok, akik gyermeket vállalnak, betegek esetleg munkahelyükön balesetet szenvedtek vagy éppen munkaügyi per részesei.

A köznyelven forgó sok mozaiknév - CSED, GYED, GYES, GYET, THGYS, TGYÁS, GYÁS, GYÁP, TP, BTP - azonos csengésük miatt gyakran megtévesztőek.

Lehet, hogy családotokban, ismeretségi körötökben is előfordult, hogy önhibátokon kívül nem a legmagasabb összegben járó ellátást igényelték meg, így akár hónapokon, éveken keresztül is a család alacsonyabb költségvetésből volt kénytelen megélni.

Kétgyermekes anyukaként is tudom, hogy a számtalan internetes oldalon megtalálható általános tájékoztatók legtöbb esetben egyszerűen nem segítenek. Túl általánosak és személytelenek jogi nyelvezetük miatt nehezen érthetőek. Az állandóan változó jogszabályok halmaza tovább bonyolítja a helyzetet.

Vallom, hogy nincs két egyforma élethelyzet.  Arra vállalkozom és egyben küldetésemnek is tekintem, hogy a pénzbeli ellátási lehetőségekről személyre szabottan, mindenre kiterjedően, részletes tanácsokat adjak. Ezen a szakterületen megszerzett tudásommal, tanácsadóként azon dolgozom, hogy minden ügyfelem megkapja a neki járó legjobb ellátást, a lehető legmagasabb összegben.

Nem titok: a szakmám egyben a hobbim is.Szerencsés ember vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amihez értek, amihez végzettségem van, és amit szeretek csinálni. SEGÍTENI!

Egyszerű a képlet: KERESS MEG - SEGÍTEK - ÍGY, A LEHETŐ LEGMAGASABB ELLÁTÁSHOZ JUTSZ!

MTI Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt.

1016 Budapest, Naphegy tér 8.
telefon: +36 (1) 441-9000
weboldal: www.mti.hu

» További infó
Műszaki Könyvkiadó Kft.

1033 Budapest Szentendrei út 91-93.
telefon: +36 (1) 437-2405;  fax: +36 (1) 437-2404
weboldal: www.mkkonyvkiado.hu

» További infó

A Műszaki Könyvkiadó Kft. hazánk egyik legnagyobb tankönyvkiadója: a tankönyvpiacon a negyedik legjelentősebb a sorban.


A Műszaki Kiadó 1955-ös alapítása óta közel 9000 mű gondozásával foglalkozott. A Műszaki Kiadóban - a gazdasági társasággá alakulás és a privatizáció után - a holland Wolters Kluwer cég szerzett többségi tulajdont, megteremtve az intenzív növekedés és a technikai-technológiai világszínvonalhoz való felzárkózás lehetőségét. Ezt követően a Műszaki Kiadó profilja jelentősen kibővült: megtartva a nagy múltú, széles körben ismert és elismert szakmai tankönyv- és szakkönyvkiadást, a közismereti tankönyvek piacának egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A Műszaki Kiadó jelenleg a világ egyik legnagyobb, tankönyvkiadással foglalkozó társulása, a Bridgepoint Capital Limited egyik vállalataként dolgozik változatlan színvonalon azon, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő generációinak oktatását is színvonalasabbá tegye.

A nagy múltú szak- és tankönyvkiadónak, a Műszaki Kiadónak a tankönyvlistán jelenleg 500-nál is több papír alapú tankönyve szerepel - az általános és középiskolai humán és reál tantárgyakban egyaránt. Forgalomban lévő összes kiadványainak a száma ennek kétszeresét is meghaladja. A Műszaki Kiadó a tankönyveihez és oktatási segédanyagaihoz továbbá digitális-multimédiás tananyagtartalmakat is fejleszt folyamatosan, melyek számítógépen és interaktív táblán is egyaránt remekül használhatóak. Ezzel a kiadó a kiváló minőségű tankönyvek és szakkönyvek mellett a digitális világ tanulási-oktatási termékeinek piacán való jelenlétét is megalapozta.

A Műszaki Kiadó az idők során cégként is modernizálódott. Jelenleg 4 üzletágban kis létszámú, ám annál rátermettebb, nagy tudású, tapasztalatú és szakmai-pedagógiai végzettségű műszaki és felelős szerkesztő foglalkozik főállásban a szerkesztőségvezetők keze alatt a termékek tervezésével, szakmai és üzleti fejlesztésével, gondozásával, menedzselésével, valamint a jelentős számú professzionális külsős munkatárs (szerkesztők, lektorok, korrektorok, tördelők, grafikusok, nyomdai munkatársak stb.) koordinálásával és irányításával. A kiadó számtalan kis és nagy nyomdával áll jó partneri kapcsolatban, a kiadó a nyomdatechnológiai eljárások teljes spektrumát kihasználja - kiadványainak különböző példányszámának és jellegének megfelelően.

A Műszaki Kiadó továbbá az egész országot felölelő szakreferensi hálózattal is rendelkezik. Így a kiadó tankönyvei és oktatási anyagai minden magyarországi oktatási intézménybe el tudnak jutni. A Műszaki Kiadó a partneriskolái, illetve pedagógus honlapja, az e-tanári kar révén pedig állandó szakmai és pedagógiai kapcsolatot tud fenntartani a pedagógustársadalommal az ország egész területén.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252