Megosztás Facebook LinkedIn

Partnerek

Opus Simplex Kft.

Iroda: 1146 Budapest, Dózsa György út 15. fsz 1.
Email: kapcsolat@opussimplex.com
Telefon: +36 (1) 783 5960
Mobil: +36 (70) 940 6024
Weboldal: https://opussimplex.com/

» További infó

Több mint egy évtizede magas minőségű tanácsadói munkával támogatjuk ügyfeleinket foglalkoztatási terveik megvalósításában. Célunk az érthető, gyakorlatban is alkalmazható, valós igényeket kielégítő válaszok adása a munkaügyi kérdésekre. Innovatívak vagyunk, és nem csak ötleteket viszünk; a megvalósításon át az utánkövetésig támogatást biztosítunk.

TB Tanácsadás

Iroda: Budapest, IV. kerület Nyár u. 28.
Telefon: +36 (30) 519-0905
Email: info@tbtanacsadas.hu
Weboldal: tbtanacsadas.hu

» További infó

Bagoly Anita vagyok.

20 éve foglalkozom társadalombiztosítással, melyből több mint 13 évig pénzbeli ellátási szakterületen voltam vezető beosztásban.

Sokszor tapasztaltam és tapasztalom ma is, hogy a jogszabályok rengetegében nehezen igazodnak el azok, akik gyermeket vállalnak, betegek esetleg munkahelyükön balesetet szenvedtek vagy éppen munkaügyi per részesei.

A köznyelven forgó sok mozaiknév - CSED, GYED, GYES, GYET, THGYS, TGYÁS, GYÁS, GYÁP, TP, BTP - azonos csengésük miatt gyakran megtévesztőek.

Lehet, hogy családotokban, ismeretségi körötökben is előfordult, hogy önhibátokon kívül nem a legmagasabb összegben járó ellátást igényelték meg, így akár hónapokon, éveken keresztül is a család alacsonyabb költségvetésből volt kénytelen megélni.

Kétgyermekes anyukaként is tudom, hogy a számtalan internetes oldalon megtalálható általános tájékoztatók legtöbb esetben egyszerűen nem segítenek. Túl általánosak és személytelenek jogi nyelvezetük miatt nehezen érthetőek. Az állandóan változó jogszabályok halmaza tovább bonyolítja a helyzetet.

Vallom, hogy nincs két egyforma élethelyzet.  Arra vállalkozom és egyben küldetésemnek is tekintem, hogy a pénzbeli ellátási lehetőségekről személyre szabottan, mindenre kiterjedően, részletes tanácsokat adjak. Ezen a szakterületen megszerzett tudásommal, tanácsadóként azon dolgozom, hogy minden ügyfelem megkapja a neki járó legjobb ellátást, a lehető legmagasabb összegben.

Nem titok: a szakmám egyben a hobbim is.Szerencsés ember vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amihez értek, amihez végzettségem van, és amit szeretek csinálni. SEGÍTENI!

Egyszerű a képlet: KERESS MEG - SEGÍTEK - ÍGY, A LEHETŐ LEGMAGASABB ELLÁTÁSHOZ JUTSZ!

SzakkönyvNet

Gazdasági szakkönyvek webáruháza
Iroda: 1116 Budapest, Fehérvári út 199.
E-mail: iroda@szakkonyv.net
Weboldal: szakkonyv.net

» További infó

Fehér Ferenc a webáruház tulajdonosa 1992 óta foglalkozik gazdasági szakkönyvek forgalmazásával. Fáradhatatlan lelkesedéssel kutatja fel évről évre a kiadók szakkönyveit, a legkiválóbb szerzők műveit annak érdekében, hogy ügyfelei egy helyen megtalálhassák a leghasznosabb szakkönyveket függetlenül attól milyen munkakörben végzik feladataikat.

Együttműködésünk alapja a megbíthatóság, cégünk ezért a forgalmazott szakkönyvek nagyobb részét Fehér Ferenc segítségével juttatja el ügyfeleinknek.

Bonus-Cafeteria Budapest

Iroda: 1118 Budapest. Rahó utca 3-5 „C” épület 331.
Telefon: +36 (20) 936-8567
Weboldal: http://www.bonus-cafeteria.hu/

» További infó
MTI Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt.

Iroda: 1016 Budapest, Naphegy tér 8.
Telefon: +36 (1) 441-9000
Weboldal: www.mti.hu

» További infó
 
© 2010 Hunder - All rights reserved