Megosztás Facebook LinkedIn

Tevékenységeink

 

Konferencia szervezés

Cégünk fő tevékenysége egy- és többnapos szakmai fórumok szervezése.

Konferenciáinkon minden résztvevőnknek  segítséget nyújtunk a folyamatosan változó  jogszabályok helyes alkalmazásához, a gyakori hibák megelőzéséhez és elkerüléséhez.   A programok összeállítása során a gyakorlati használhatóságot tartjuk elsődlegesen szem előtt, szakértő előadónk segítségével a közérdekű eseteken túl az egyedi problémákra is megoldási javaslatokat keresünk.

 

1582916_400_01

3024940_400_01

Szakkönyv értékesítés

Szakkönyv kínálatunkban a magyar gazdasági könyvkiadók aktuális kínálatából, valamint külföldi kiadók magyar nyelvre fordított kiadványaiból válogathat.

Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal hatékony és megbízható szakmai információkat kívánunk közvetíteni az egyes szakterületek dolgozói részére. Gazdasági könyveinket a hazai jogalkotás, a gazdasági élet neves szakemberei készítik, biztosítva ezáltal a szakkönyvek magas szakmai színvonalát és aktualitását.

Cégspecifikus rendezvények

Vállaljuk testre szabott vállalati konferenciák, konzultációk megszervezését, valamint menedzsment-, sales-, ügyfélszolgálati tréningek, csapatépítések szervezését és tejes körű lebonyolítását.

Szolgáltatásunk keretében levesszük a válláról a szervezési, dokumentálási feladatokat, bizonyított partnereink és előadóink révén garantáljuk a kiemelkedő minőséget, még abban az esetben is, ha teljesen speciális, saját belső igényekhez kapcsolódó tudás megszerzésére van igény egy-egy csoport vagy terület dolgozói számára. Meghirdetett konferenciáink is elérhetőek testre szabott formában, igény esetén a rendezvények anyagát, tematikáját, óraszámát a Megrendelő kérése szerint alakítjuk ki.

További információ a (30) 243-3799-es számon kérhető.


1423584_400_01

 
© 2010 Hunder - All rights reserved