Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Szakkönyvek

Számviteli esettanulmányok

Szerzők: Róth-Adorján-Lukács-Veit

A 2016. évtől hatályos számviteli változások szükségessé teszik a több éve, folyamatosan piacon lévő szakmai kiadvány megújítását.

A változások egy jelentős része az EU 2013/34. Irányelvének átültetése miatt vált szükségessé, de a gyakorlat oldaláról kikényszerített módosítások is megjelentek a törvényben, kihasználva azt a lehetőséget, hogy egyes témákat átfogóan kellett újraszabályozni. A 2000. évi újrakodifikálás óta nem volt ilyen átfogó számviteli törvény-módosítás, mint amilyet a 2016-ban hatályba lépő módosítások hoznak.

A Számviteli esettanulmányok című szakkönyv régóta ismert a számviteli szakmát művelők körében. Haszonnal forgathatták az okleveles könyvvizsgálói képzésben részt vevő jelöltek, illetve a gyakorló szakemberek is. Az elmúlt években a szerzők a könyv tartalmát számos olyan különleges gazdasági esemény bemutatásával egészítették ki, amely lehetővé teszi, hogy a munka az alkalmazók számára egységes egészként mutassa be a gazdálkodókat érintő alapvető és néhol specifikus kérdéseket.

A szakkönyv adatai:
A könyv címe: Számviteli esettanulmányok 2015
Szerzők: Róth–Adorján–Lukács–Veit
Formátum: A/4
Terjedelem: 576 oldal
Kötlés: ragasztókötött

Kedvezményes ár:
7.900 Ft
Megrendelem

Vissza
 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252