Megosztás Facebook LinkedIn

Szakkönyvek

Társadalombiztosítási jogviszonyok 2020

Szerző: dr. Radics Zsuzsanna Gabriella

Ahhoz, hogy meghatározhassuk, mikor, milyen tb közterheket kell fizetni, és hogyan tudjuk a fizetési kötelezettségeket optimalizálni, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a biztosítási jogviszonyokkal.

A kötet összeállításakor arra törekedtem, hogy egy olyan kiadványt írjak, amelyben közérthetően ismertetem az összes biztosítási jogviszonyt, az azokhoz kapcsolódó befizetéseket, külön kitérve 2020. júliusától alkalmazandó új tb szabályokra is. Külön részletezem a nyugdíjasok keresőtevékenységeit, a gyed és gyes melletti munkavállalást és vállalkozást, többes jogviszonyokban fizetendő tb közterheket, illetve a szociális hozzájárulási adókedvezményeket és azok igénybevételének igazolásait.

A leírtak megértését példák, összefoglaló táblázatok, gyakorlatban felmerülő kérdések és ezekre adott válaszok segítik. Minden egyes rész az ahhoz kapcsolódó jogszabályok felsorolásával zárul.

A könyvemet elsősorban könyvelőknek, bér-, és tb ügyintézőknek, valamint adótanácsadóknak ajánlom, elősegítve a mindennapi munkájukat, és ügyfeleik elégedettségét.

dr. Radics Zsuzsanna


A szakkönyv adatai:

Társadalombiztosítási jogviszonyok és az ehhez kapcsolódó befizetési kötelezettségek 2020
Szerző: dr. Radics Zsuzsanna Gabriella
Terjedelem: 265 oldal
Kiadás: 2020
ISBN 978-615-00-7157-2
A könyv üzletekben nem kapható!

Kedvezményes ár:
7 000 Ft
Bolti ár:
8 000 Ft
Megrendelem

Vissza
 
© 2010 Hunder - All rights reserved