Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Szakkönyvek

A foglalkoztatáshoz kapcsolódó járulékok és más közterhek 2016

Szerzők: Széll Zoltánné, Matlné Kisari Erika

Az úgynevezett élő munkát terhelő közteher fizetési kötelezettséget számos jogszabály együttes alkalmazásával lehet teljesíteni. E mellett a különféle foglalkoztatási formák sokszínűsége, és a választott adózási mód is befolyásolja a foglalkoztatással összefüggő kötelezettségek teljesítését, amelynél esetenként nemzetközi egyezmény rendelkezéseit is figyelembe kell venni.

A kiadvány újszerű megközelítésben, az általános tudnivalók mellett foglalkoztatási formánként (munkaviszony, megbízás stb.) mutatja be az adott jogviszonyra vonatkozó összes tudnivalót, a jogviszony elbírálásának szabályaitól, a bejelentési kötelezettségre vonatkozó szabályokon át a szociális hozzájárulási adóból érvényesíthető kedvezményekig.

A foglalkoztatással kapcsolatos rendelkezések mellett az önfoglalkoztatókra (egyéni vállalkozók, mezőgazdasági őstermelők) kapcsolatos szabályokat is tartalmazó kötet a példák, jogesetek mellett a NAV felé teljesítendő kötelezettségek konkrét bemutatásával segíti az érintettek szabályszerű eljárását. A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a szakképzési hozzájárulás és a rehabilitációs hozzájárulás kötelezettség gyakorlati tudnivalóinak ismertetése teszi teljessé.

A szerzők a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai, ami garanciát jelent arra nézve, hogy a könyvet forgató gyakorlati szakemberek is választ kapnak a mindennapi élet során felmerülő konkrét kérdésekre.

A könyv adatai:
Címe: A foglalkoztatáshoz kapcsolódó járulékok és más közterhek 2016
Szerzők: Széll Zoltánné, Matlné Kisari Erika
Formátum: A/4
Oldalszám: 268
Megjelenés: 2016

Kedvezményes ár:
6.825 Ft
Megrendelem

Vissza
 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252