Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Nyugdíj, nyugdíj melletti foglalkoztatás és a pénzbeli ellátások

WEBINÁRIUM ÉLŐ konferencia
közvetítés, vagy utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

Változik a nyugdíjjal és nyugdíjfolyósítással kapcsolatos elektronikus ügyintézés. Bérszámfejtéssel, tb és nyugdíj ügyintézéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna Nyugdíjjal és nyugdíjfolyósítással kapcsolatos ügyintézésről A nyugellátással kapcsolatos igényérvényesítés szabályairól Elektronikus ügyintézésről, új elektronikus űrlapokról Nyugdíjprémiumról Nyugellátásokról és a korhatár előtti ellátásokról A saját jogú nyugellátásokról, a korhatár előtti ellátásokról Jogosultsági feltételekről A nyugdíjra jogosító szolgálati időről, jogosultsági időről A nyugdíj összegét meghatározó tényezőkről A nyugdíj melletti és a korhatár előtti ellátások melletti munkavégzésre, keresőtevékenységre  vonatkozó szabályokról Igényérvényesítési és eljárási szabályokról A 2021. július 1-től életbe lépő új szabályokról Több ponton változtak a nyugdíjra vonatkozó szabályok 2021. július 1-től Lemondásra,  igényvisszavonásra vonatkozó szabály változásáról A nyugdíj alapját képező átlagkereset számításánál figyelembe vehető jövedelmeket érintő változásról Farkasné Gondos Krisztina Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő aktualitások Táppénz Keresőképtelenség igazolása Orvosi igazolás Jogi keresőképtelenség fogalma Keresőképtelenség igazolása táppénzjog lejártát követően Kódváltás esetén a táppénz elszámolása Csecsemőgondozási díj Jogosultság Mérték Gyermekgondozási díj Jogosultság Mérték Örökbefogadói díj Nevelőszülői gyermekgondozási díj Nagyszülői gyermekgondozási díj Baleset üzemiségének elbírálása Mi minősül társadalombiztosítás szempontjából balesetnek? Munkabaleset és az üzemi baleset kapcsolata Kinek milyen kötelezettségei vannak az üzemiség elbírálása során? Igényérvényesítés folyamata Milyen feladatai és határidői vannak az igénylőnek, a foglalkoztatónak és a  kifizetőhelyeknek? Van-e határozathozatali kötelezettség táppénz és baleseti táppénz esetében? Szakmai konzultáció

Helyszín:
Microsoft Teams

Online képzési felület .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható felületet választottunk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, telepíteni sem szükséges a szoftvert a konferencián való részvételhez.

Ha telepíteni szeretné innen megteheti
Időpont:
2021. október 14. (csütörtök) 10:00 - 14:30 óráig
Díjak:
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj webináriumi részvétel esetén (webinárium)
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén (webinárium)
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj az online videó megtekintés megrendelése esetén (online videó)
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén (online videó)

A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető online videó képzést!

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved