Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők évközi országos konferenciája

Hagyományos TANTERMI képzés, vagy WEBINÁRIUM ÉLŐ konferencia
közvetítés, vagy utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

Előadóink ismertetik az évközi változásokat, amit Önnek a napi munkája során alkalmazni kell, és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat.

Ízelítő a tartalomból:

Kopányiné Mészáros Edda A személyi jövedelemadóról szóló törvény változásai 2022 A 25 év alatti fiatalok kedvezményére vonatkozó új szabályok (a kedvezményre való jogosultság szabályai, a kedvezmény alapja, érvényesítése) A négy vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezményére vonatkozó szabályok módosulása (a kedvezményre való jogosultság feltételeinek változása és az adóelőleg-nyilatkozat megtételére vonatkozó szabályok egyszerűsítése) Az egyéni vállalkozók átalányadózására vonatkozó új szabályok (átalányadózás választása, a vállalkozói bevételből levonható költséghányadok, az adóelőleg-fizetés, átalányban megállapított jövedelem adómentessége) A kriptoeszközzel végrehajtott ügyletből származó jövedelem adózása Az adómentességi szabályok változása (a háztartási méretű kiserőművek adózási szabályainak változása, az elektromos motorral segített kerékpár magáncélú használatára tekintettel keletkezett bevétel adómentessége) Az adó feletti rendelkezés szabályainak változása Egyéb, a személyi jövedelemadót érintő változások Széll Zoltánné A TB fedezeti rendszerét érintő évközi változások A megváltozott munkaképességű munkavállaló utáni kedvezmények érvényesítése Minimálbér fogalmának változása a szociális hozzájárulási adóban A tanulói szerződéssel foglalkoztatottak TB jogállása Kisgyermekkel otthon lévő szövetkezetekre vonatkozó szabályok Aktualitások, gyakorlati kérdések Bagolyné Hampó Anita Keresőképtelenség igazolása 2021. január 1-től Táppénz és a keresőképtelenség kapcsolata Ki és milyen módon igazolja a keresőképtelenséget közegészségügyi zárlat esetén? Foglalkozási megbetegedés elismerése Csecsemőgondozási díj változásai 2021. július 1-től Keresőtevékenység a CSED folyósításának időtartama alatt Gyermekgondozási díj folyósításának korlátai 2021. július 1-től Méltányosságból adható táppénz 1 éven túli folyósítása Kinek, mikor, hova kell benyújtania az igényét? Mi az igény? Igényérvényesítés folyamata Ügyintézési határidők Van, vagy nincs határozathozatali kötelezettség táppénz esetén? Dr. Kártyás Gábor Munkajogi aktualitások Újra változtak a távmunka veszélyhelyzeti szabályai A távmunka és az otthoni munkavégzés elrendelése, bevezetése Bérezési, költségtérítési szabályok távmunkánál A kötetlen munkarend alkalmazása, nem csak távmunkánál Megváltoztak a munkaügyi ellenőrzés szabályai: mit ellenőrizhet a hatóság? Új és megújult szankciók a foglalkoztatás hatósági ellenőrzésében Újdonságok a munkaidő szabályaiban Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2021. szeptember 21. (kedd) 09:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a tantermi részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (tantermi)
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a díj webináriumi részvétel esetén (webinárium)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén (webinárium)
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a díj az online videó megtekintés megrendelése esetén (online videó)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több online videó megrendelése esetén (online videó)
  • Ebéd nélküli ár 3.500 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél! Az online képzéshez étkezést nem biztosítunk.

A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető online videó képzést!

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Tantermi konferencia: Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag, a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved