Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Közbeszerzési joggyakorlat 2021

WEBINÁRIUM ÉLŐ konferencia közvetítés, vagy
utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

A mindennapi közbeszerzési munkához egyre nélkülözhetetlenebb a Közbeszerzési Döntőbizottság és az Európai Unió Bíróság döntéseinek ismerete, melyek nélkül a közbeszerzési jogszabályok értelmezésébe súlyos hibák csúszhatnak, melynek bírság, támogatás elvesztése vagy elbukott közbeszerzési eljárás lehet a következménye. Előadásunkon a 2021. év legérdekesebb határozataiból szemezgetünk, hogy bemutassuk a legfontosabb új irányokat és a legújabb trendeket, érdekességeket. Az előadások során lehetőség van egy-egy téma esetjogának megismerésére, melyek vélhetően a legnagyobb érdeklődésre tartanak számot.

Ízelítő a tartalomból:

Alkalmassági kritériumok Kapacitást biztosító szervezetre támaszkodás Hiánypótlás Felvilágosításkérés Számításhiba javítás Az ajánlaton belüli ellentmondások kezelése Az eljárást lezáró döntés közlése Bírálat Nemzeti eljárásrend Elektronikus eljárási cselekmények Dinamikus Beszerzési Rendszer Szerződés-módosítás Szerződés teljesítése Szakmai konzultáció

Helyszín:
Microsoft Teams

Online képzési felület .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható felületet választottunk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, telepíteni sem szükséges a szoftvert a konferencián való részvételhez.

Ha telepíteni szeretné innen megteheti
Időpont:
2021. szeptember 20. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj webináriumi részvétel esetén (webinárium)
  • 19 710 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több webináriumi részvevő esetén (webinárium)
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj az online videó megtekintés megrendelése esetén (online videó)

A képzést Microsoft Teams-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről, notebookról akár otthonról vagy irodájából is tudja követni! A képzés interaktív, kérdéseket tud feltenni! Ha nem tud részt venni az eseményen válassza az utólag is megtekinthető online videó képzést!

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved