Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

A megváltozott munkaügyi ellenőrzés szabályai (Online videó képzés)

A munkaügyi ellenőrzés helyébe lépő foglalkoztatás-felügyeleti eljárás szabálya

Szakmai konferencia ONLINE VIDEÓ megtekintéssel

Előadó:
Ajánló:

Előadónk a munkaügyi ellenőrzés helyébe lépő foglalkoztatás-felügyeleti eljárás szabályait mutatja be, az ellenőrzés megindulásától kezdve a tényállás tisztázásán át egészen a határozathozatalig, illetve a lehetséges szankciókig. Foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzésre való felkészülésben, a bírságok elkerülésében, az ezekhez szükséges dokumentáció és gyakorlat átgondolásában. Az előadás kitér a rendezett munkaügyi kapcsolatok megváltozott, és a Közigazgatási Szankciók Nyilvántartására vonatkozó új szabályokra is.

Ízelítő a tartalomból:

Az ellenőrzés tárgyköre Mit ellenőrizhet a hatóság? A vélelmezett foglalkoztató A foglalkoztatási jogviszony minősítése A foglalkoztatási minimumkövetelmények ellenőrzése A foglalkoztatási támogatási hatósági szerződések ellenőrzése Az Ákr. rendelkezéseitől eltérés, különös eljárási szabályok Hatáskör és illetékesség A helyszíni ellenőrzés Eszközök a tényállás tisztázásához Intézkedések az eljárás alatt Közigazgatási jogkövetkezmények A közigazgatási szankciók új rendszere A munkaügyi bírság kötelező esetei és mértéke A feketemunka szankciója A Közigazgatási Szankciók Nyilvántartásának szerepe Szigorított rendezett munkaügyi kapcsolatok

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 7 900 Ft + ÁFA / fő Nyárkezdési Akciónk kertében a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Nyárkezdési Akció: Akciónk 11 online képzésünkre vonatkozik, ennek keretében regisztrált ügyfeleink, ha 2021. június 8. és 2021. június 18. között rendelik meg az online videó konferenciáinkat, képzéstől függően 40-60%-os kedvezménnyel vehetnek részt akciós képzéseinken.

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved