Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Számlakiállítás szabályai a gyakorlatban (Online videó képzés)

Szakmai konferencia ONLINE VIDEÓ megtekintéssel

Előadó:
Ajánló:

A számlaadat-szolgáltatási kötelezettség kibővülésével az adóhivatal a korábbiaknál sokkal hatékonyabban és szélesebb körben látja a számlakiállítási anomáliákat. A vállalkozások ezen anomáliák egy részéről az Online Számla rendszeren keresztül is kapnak visszajelzést, ugyanakkor számos olyan hibás számlázási gyakorlat is van, amelynél nem lehetséges gépi úton azonnali visszajelzést kapni. A helyes számlázási gyakorlat kialakításában nyújt segítséget az előadás, kitérve a témakörök között felsorolt kérdésekre.

Ízelítő a tartalomból:

Mikor szükséges számla kiállítása? Mi a különbség a számla és számviteli bizonylat között? Milyen módszerrel lehet számlát kiállítani? Mi a számla kötelező adattartalma? Adómentes és áfa hatályán kívüli értékesítések bizonylatolási kérdései Speciális számlázási módszerek: gyűjtőszámla, meghatalmazotti számlázás, önszámlázás Az előleg és végszámla kezelése: mikor milyen adattartalommal kell számlát kiállítani Számla módosításának, érvénytelenítésének buktatói Árengedmény számlázása Az időszaki elszámolású ügyletek bizonylatolási kérdései Utalvánnyal kapcsolatos bizonylatolási kérdések Belföldi fordított adózáshoz kapcsolódó kérdések Számlázó program választásnak a kérdései Elektronikus számlázás lehetőségei

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 7 900 Ft + ÁFA / fő Nyárkezdési Akciónk kertében a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Nyárkezdési Akció: Akciónk 11 online képzésünkre vonatkozik, ennek keretében regisztrált ügyfeleink, ha 2021. június 8. és 2021. június 18. között rendelik meg az online videó konferenciáinkat, képzéstől függően 40-60%-os kedvezménnyel vehetnek részt akciós képzéseinken.

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved