Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Idő a munkajogban

A munka- és pihenőidő, valamint a szabadság szabályai

Jogmagyarázatok és gyakorlati alkalmazhatóság ...

Előadók:
Ajánló:

A munkajog egyik legkomplikáltabb területét öleli fel konferenciánk. A volt törvényalkotó - jelenleg ügyvéd és egyetemi docens előadónk, valamint a munka világában dolgozó, a gyakorlatot jól ismerő szakértőnk fogja Önnek ismereteit, javaslatait átadni. A témaköröket úgy állítottuk össze, hogy a munkaügyi ellenőrzés meghatározó ellenőrzési területei részletesen megismerhessék és átbeszélhessék a nap folyamán.

Ízelítő a tartalomból:

A két- és három műszak elhatárolási kérdése * Többműszakos munkarend - a bírói gyakorlat „átírta" a törvényt * A munkaszüneti nap munkavégzés lehetőségei * Gazdálkodás a munkaidő-kerettel * Megállapodás a túlóra mértékéről * Készenlét és ügyelet: mikor mennyit kell fizetni, ha bekövetkezik a munkavégzés * Megszakítás nélküli munkarend - a minősítés kérdései * A munkaidő nyilvántartás - mit érnek a beléptető rendszerek * A rendes szabadság - jogszerző idők * Szabadságkiadás - jogvédő rugalmatlanság * Szabadság-számítás egyenlőtlen munkaidő-beosztás esetén * Akiknél 98 százalékkal adózik a szabadság-megváltás * „Inkább fizessék ki..." - amikor a törvény a dolgozók érdekei ellen szól * A szabadságtervezés kérdései * Mit kezdjünk a gyermekvállalás után visszatérő dolgozók felgyűlt szabadságával? * Létszámterv és betegszabadság * A gyermek után járó szabadság bizonytalan meghatározása * Hol érdemes alkalmazni a leállást? * Beléptető rendszerek kontra kézi jelenléti ívek a munkaidő nyilvántartásban * Túlóra helyett célprémium? * A gyermek-elhelyezési gondok és a szezonális munkák hatása a kieső munkaidőre * „Úgysem tudtok kirúgni..." - fonák helyzet a GYES mellett dolgozók foglalkoztatásában * Távmunka és munkaidő? * Az állásidő kompenzálásának mértéke felmondásra ösztönöz? * Szakmai konzultáció - saját problémák megoldásai

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2010. október 26. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252