Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Az e-kereskedelem adózásának változása 2021. július 1-től (Online videó képzés)

Szakmai konferencia ONLINE VIDEÓ megtekintéssel

Előadó:
Ajánló:

A 2021-es év egy jelentős fordulópontot jelent a határokon átnyúló elektronikus kereskedelem adózásában. Az e-kereskedelem áfa csomag egyértelműen az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású változtatását jelenti, melynek egyes részei már több éve hatályba léptek, de a legfontosabb változások hatályba lépésére 2021. július 1-jén kerül sor. Minden interneten jelenlévő vállalkozásnak érdemes átgondolnia a saját üzleti gyakorlatát, saját folyamatait. Például az online platformok fogalma nem csupán elméleti kérdést jelent, hanem az adófizetésre kötelezett meghatározását is. Nem mindegy, hogy egy vállalkozás internetes jelenlétét a jogszabály adófizetésre kötelezhető platformnak tekinti-e.
Számos olyan gyakorlati kérdés felmerül az e-kereskedelem áfa csomaggal kapcsolatban, amelyre a jogszabályban nehéz megtalálni az egyértelmű választ. Az előadás ezekben a kérdésekben próbál útmutatást adni. A jogszabályi változásokra történő felkészülésre egyre jobban rövidül az idő. 2021. április 1-től van lehetőség a szükséges regisztrációk vagy regisztráció módosítások elvégzésére. Tehát a legfontosabb kérdéseket a vállalkozásoknak ezekben a hónapokban meg kell hozniuk. Az előadás a határokon átnyúló értékesítéseken túlmenően olyan aktuális kérdéseket is felvet, mint például a Bitcoin fizetések, befektetések adózása, vagy az elektronikus kereskedelemhez kapcsolódó alapvető bizonylatkiállítási és adózási kérdések.

Ízelítő a tartalomból:

E-kereskedelem adózásának alapkérdései • Mit nevezünk e-kereskedelemnek? Mikor kell adószámot váltanunk? Milyen adózási módok közül lehet választani? Bizonylat kiállítási kérdések Mely esetben kötelező a számla kiállítása? Mikor kötelező a számlaadat-szolgáltatás? Mely esetben lehet mentesülni a bizonylatkiállítási kötelezettség alól? Külföldi pénznem kezelése Kriptopénzek kezelése • Bizonylat kiállítás Befektetés Bányászat adójogi megítélése Határon átnyúló e-kereskedelem jelenlegi szabályai Távértékesítés Elektronikus szolgáltatás nyújtás Kis értékű áruk importja E-kereskedelem áfa csomag Legfontosabb változások hatályba lépésére 2021. július 1. Változtatás indoka és célja Távértékesítés szabályainak változása Csomagküldeményeket érintő változások Online platformok adófizetése Elektronikus szolgáltatás adózásának változásai Egyéb változások Nyilvántartási kötelezettség • Gyakorlati példák az e-kereskedelem áfa csomag értelmezéséhez

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 9 900 Ft + ÁFA / fő Nyárkezdési Akciónk kertében a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Nyárkezdési Akció: Akciónk 11 online képzésünkre vonatkozik, ennek keretében regisztrált ügyfeleink, ha 2021. június 8. és 2021. június 18. között rendelik meg az online videó konferenciáinkat, képzéstől függően 40-60%-os kedvezménnyel vehetnek részt akciós képzéseinken.

 

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved