Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

A megváltozott munkaügyi ellenőrzés szabályai

A munkaügyi ellenőrzés helyébe lépő foglalkoztatás-felügyeleti eljárás szabálya

Szakmai konferencia WEBINÁRIUMI ÉLŐ konferencia közvetítéssel,
vagy utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintéssel

Előadó:
Ajánló:

Előadónk a munkaügyi ellenőrzés helyébe lépő foglalkoztatás-felügyeleti eljárás szabályait mutatja be, az ellenőrzés megindulásától kezdve a tényállás tisztázásán át egészen a határozathozatalig, illetve a lehetséges szankciókig. Foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzésre való felkészülésben, a bírságok elkerülésében, az ezekhez szükséges dokumentáció és gyakorlat átgondolásában. Az előadás kitér a rendezett munkaügyi kapcsolatok megváltozott, és a Közigazgatási Szankciók Nyilvántartására vonatkozó új szabályokra is.

Ízelítő a tartalomból:

Az ellenőrzés tárgyköre Mit ellenőrizhet a hatóság? A vélelmezett foglalkoztató A foglalkoztatási jogviszony minősítése A foglalkoztatási minimumkövetelmények ellenőrzése A foglalkoztatási támogatási hatósági szerződések ellenőrzése Az Ákr. rendelkezéseitől eltérés, különös eljárási szabályok Hatáskör és illetékesség A helyszíni ellenőrzés Eszközök a tényállás tisztázásához Intézkedések az eljárás alatt Közigazgatási jogkövetkezmények A közigazgatási szankciók új rendszere A munkaügyi bírság kötelező esetei és mértéke A feketemunka szankciója A Közigazgatási Szankciók Nyilvántartásának szerepe Szigorított rendezett munkaügyi kapcsolatok Kérdések, szakmai konzultáció (a webináriumi jelentkezők számára biztosított lehetőség)

Helyszín:
Microsoft Teams

Online képzési felület .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható felületet választottunk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, telepíteni sem szükséges a szoftvert a konferencián való részvételhez.

Ha telepíteni szeretné innen megteheti
Időpont:
2021. május 13. (csütörtök) 10:00 - 12:00 óráig
Díjak:
  • 12 900 Ft + ÁFA / fő a webináriumi részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 10 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (webinárium)
  • 12 900 Ft + ÁFA / fő az online videó megtekintés megrendelése esetén (online videó)
  • 10 900 Ft + ÁFA / fő egy cégtől több online videó megtekintés megrendelése esetén (online videó)
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved