Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Zöld közbeszerzés a gyakorlatban - Közbeszerzés Szakmai Konferencia

Szakmai konferencia WEBINÁRIUMI ÉLŐ konferencia közvetítéssel,
vagy utólagos
ONLINE VIDEÓ megtekintéssel

Előadók:
Ajánló:

A zöld szempontok érvényesítése a közbeszerzésben aktuális kérdés, hiszen akár a kizáró okok, alkalmasság, értékelési szempontok, műszaki tartalom vagy szerződéses kötelezettség keretében írja elő ajánlatkérő, figyelemmel kell lennie az Európai Unió Bíróságának döntéseire, valamint a felhalmozódott tapasztalatokra a témában.

Ízelítő a tartalomból:

Zöld közbeszerzés jogi háttere A zöld szempontok alkalmazásának lehetséges keretei Jogesetek elemzése Zöld közbeszerzések elvei (fenntarthatóság, körkörös gazdaság) A beszerzésekbe integrálható környezetvédelmi szempontok: ökocímkézés, környezet-menedzsment rendszerek, lehetséges kritériumrendszerek és ezek alkalmazása Konzultáció (a webináriumra jelentkező ügyfeleink számára)

Helyszín:
Microsoft Teams

Online képzési felület .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható felületet választottunk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, telepíteni sem szükséges a szoftvert a konferencián való részvételhez.

Ha telepíteni szeretné innen megteheti
Időpont:
2021. március 30. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: 9:30 - 9:55
Díjak:
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra. A konferencián 12:00-13:00 között szünetet tartunk.

Webinárium (élő) konferencia közvetítés: kényelmesen az irodából vagy otthonról megtekinthető élő konferencia közvetítés. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén az előadó kérdezési lehetőséget biztosít a résztvevőknek. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webináriumi részvételhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig. 

Online videó konferencia: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el, amennyiben írásbeli lemondása a belépési kód kiküldése előtt megtörténik.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved