Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Belföldi ügyletek számlázása 2021 (Online videó képzés)

Szakmai konferencia ONLINE VIDEÓ megtekintéssel

Előadó:
Ajánló:

A képzés célja, hogy a számlázással foglalkozó munkatársak elsajátítsák a számlázási feladatok ellátásához szükséges tudnivalókat. Cégeknél a számlázással foglalkozó területek 2021-ben új kihívások elé néznek, hiszen a teljes körű számlaadat-szolgáltatás miatt az adóhatóság már szinte minden számlára és a számlázás során elkövetett hibára rálát. Felértékelődik ezáltal az, hogy a számlázást végző kollegák rendelkeznek-e a helyes számlázáshoz szükséges elméleti és gyakorlati tudással. Ebben segít konferenciánk. A képzésre fordított költség sokszorosan megtérül, ha ezzel megelőzheti az adóhatóság vizsgálatait.

Ízelítő a tartalomból:

Számla kötelező adattartalma *  Számla kiállításához szükséges adatok * Számla melléklet * Mikor kell a vevő adószáma? * Mit tüntessük fel adómértéknek? * Teljesítés és részteljesítés * Előleg számlázása * Időszakos elszámolású ügyletek számlázása * Mit kell feltüntetni számlakibocsátási időpontnak a számlán? * Számla-korrekciók (számla érvénytelenítése és módosítása) * Módosítási láncok kezelése * Fizetési módok * Közvetített szolgáltatások számlázása * Összetett ügyletek számlázása * Bizományi ügyletek * Ügynöki díjak számlázása * Visszáru számlázása * Árengedmények számlázása * Bónuszok, voucherek és utalványok számlázása * Fordított adózási ügyletek számlázása * Ingatlan-ügyletek számlázása * Hogyan kezeljük a deviza számlákat? * Milyen árfolyamot kell alkalmazni? * Online-számla, elektronikus számla, papír alapú számla adatszolgáltatás * Online-számla 3.0 verzió

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 6 900 Ft + ÁFA / fő Nyárkezdési Akciónk kertében a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Nyárkezdési Akció: Akciónk 11 online képzésünkre vonatkozik, ennek keretében regisztrált ügyfeleink, ha 2021. június 8. és 2021. június 18. között rendelik meg az online videó konferenciáinkat, képzéstől függően 40-60%-os kedvezménnyel vehetnek részt akciós képzéseinken.

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el, amennyiben írásbeli lemondása a belépési kód kiküldése előtt megtörténik.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved