Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Számlaadat-szolgáltatás 2021 (Online videó képzés)

ONLINE VIDEÓ felvétel formájában megvásárolható konferencia előadás

Online képzésünk videós ajánlóját itt éri el. Kattintson ide!

Előadó:
Ajánló:

A vállalkozások digitális átalakulásához a számlaadat-szolgáltatási kötelezettség is hozzájárult. 2021-től már szinte minden számla adatszolgáltatási kötelezettség alá tartozik. A szankciómentességi időszak ad némi plusz felkészülési időt, ugyanakkor érdemes a felkészülést nem az utolsó pillanatra hagyni. A felkészülés nem csupán technikai jellegű lehet, hanem a vállalkozás számlázási folyamatainak áttekintése és a lehetséges kockázatok felmérése.

Ízelítő a tartalomból:

Adatszolgáltatással kapcsolatos jogszabályi változások * Adatszolgáltatási kötelezettség bővülésének hatása a számlázó programot használókra * Milyen hatással van az adatszolgáltatási kötelezettség bővülése a számlatömböt használókra? * Adatszolgáltatási kötelezettség változásra történő felkészülés lépései * Adatszolgáltatási lehetőségek meghatalmazotti számlázásnál, önszámlázásnál * Kihívások * Vevői adatok kérdése (magánszemély, adószám, név- és címadatok) * Adómentességek, hatályon kívüli tételek * Árfolyam meghatározása * Közüzemi elszámolószámlák adatszolgáltatása * Negatív összegű számlák adatszolgáltatása * Lehetőségek * Online Számlázó * Számlafeldolgozás támogatása Online Számla rendszer segítségével * Partner lekérdezése * Szankciómentességi moratórium értelmezése

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 11 900 Ft + ÁFA / fő az online videó részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 10 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több megrendelés esetén (online videó)
  • 15 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
  • 19 970 Ft + ÁFA / fő a kedvezményes SZÁMLÁZÁSI képzési csomag (2 online videó képzés együtt)

Apróbetűs:

Számlázási csomag: 19 970 Ft+áfás csomagárunk 2 online videó képzésünkre vonatkozik egyben, tartalmazza Czöndör Szabolcs - Számlaadat-szolgáltatás 2021 és Czöndör Szabolcs - Elektronikus számlázás 2021 képzéseinket.

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia
: kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el, amennyiben írásbeli lemondása a belépési kód kiküldése előtt megtörténik.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved