Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Áfa változások, aktualitások 2021 (ONLINE videó képzés)

ONLINE VIDEÓFELVÉTEL formájában megvásárolható konferencia előadás

Előadó:
Ajánló:

Készüljön fel velünk a 2021. évi jogszabály-változásokra! Áfa napunkon Ön teljes áttekintést kap a 2021-es évet érintő áfa változásokról, aktualitásokról Dr. Csátaljay Zsuzsanna előadásában.

Ízelítő a tartalomból:

Az elektronikus adatszolgáltatás szabályai 2021-ben * Mely ügyletek és mely bizonylatok kötelezettek adatszolgáltatásra? * Adatszolgáltatás az előlegről, elszámolószámlákról, számlával egy tekintet alá eső okiratokról, részszámlákról * A helyesbítő sztornó számlák és az adatszolgáltatás * A számlával egy tekintet alá eső okirat * A külföldön teljesített ügyletekre vonatkozó adatszolgáltatás * A Kata szerint adózókra vonatkozó adatszolgáltatás * A bejövő számlákra vonatkozó "M" lapot kinek miről és hogyan kell beadni? * Az elektronikus számla új fogalma * A számlakiállítási határidő értelmezése * A 2021-től hatályba lépő változások * A távértékesítés új szabályai * Mit jelent az egyablakos rendszer és kik alkalmazhatják * A lakóingatlanra vonatkozó 5 %-os áfa visszavezetése * A behajthatatlan követelésre vonatkozó új szabályok * A munkaerő kölcsönzésre vonatkozó fordított adózás kivezetése * A NAV fogja elkészíteni helyettünk az áfa bevallást? * Egyéb változások és aktualitások* Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. december 11. (péntek) 00:00 - 2021. február 15. (hétfő) 23:59
Díjak:
  • 18 970 Ft + ÁFA / fő az online videó részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 970 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (online videó)
  • 24 970 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (online videó)

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

Online videó konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. A felvétel megtekintéséhez szoftver letöltése nem szükséges. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved