Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Cafetéria 2021

Adóköteles és adómentes juttatási lehetőségek

Hagyományos TANTERMI konferencia, vagy WEBINÁRIUMI ÉLŐ
konferencia közvetítés, vagy utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

A cafetéria szabályozás egyszerűsödése ellenére sokszor nem egyértelmű, milyen juttatás után kinek és milyen mértékű adókötelezettsége keletkezik. Konferenciánkon áttekintünk valamennyi adóköteles és adómentes juttatási lehetőséget, de a jogszabályok megismerésén túl a gyakorlati tudnivalókra helyezzük a hangsúlyt. Az adóhatóság munkatársa és a cafetéria terület gyakorlott szakértője is interaktív előadása keretében válaszol a felmerülő kérdésekre.

Ízelítő a tartalomból:

A cafetéria Szja törvény szerinti megítélése * Munkáltató adókötelezettségével adható juttatások * Béren kívüli juttatás * SZÉP kártya (2021. évi változás) * SZÉP kártya juttatás 2020. évi speciális szabályai * Egyes meghatározott juttatások (Csekély értékű ajándék) * Kedvezményes kamatozású lakáshitel * Adómentes juttatások (számítógép, cégautó, sport és kulturális belépő juttatása) * Bérjövedelemként adózó juttatások (Önkéntes pénztári támogatások) * 2020. év végi lehetőségek * Hogyan adjunk többet alacsonyabb költségkeretből * Vége a bérspirálnak - hogyan tervezzünk 2021-re? * Mennyi az optimális cafeteria keret - pénzügyi forráselemzés * Munkáltatói költségek csökkentése a nettó jövedelmek megtartása mellett * Széleskörű választéklista - akár 15 elemmel * Felértékelődnek az egészségpénztári célzott támogatás formájában nyújtott szolgáltatások a COVID helyzetben * Célzott támogatások kétéves tapasztalata és szabályrendszerének kialakítása * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. november 10. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő (tantermi) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (tantermi)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj webináriumi, élő online konferencia közvetítésre jelentkezőknek
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj online videó megtekintés választása esetén
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek (tantermi)
  • 28 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (tantermi)
  • ebéd nélküli ár 3.500 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél (tantermi oktatás esetén), ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Hagyományos tantermi konferencia esetén: a reggeli ellátás tartalma kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag, a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

Webináriumi, élő konferencia közvetítés: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel is megtekinthető a konferencia. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén online kérdezési lehetőséget biztosítunk. A élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webinárium a Zoom-on keresztül zajlik majd, melyhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó konferencia:
Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved