Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Munkajog 2021 - aktualitások munkajogi kérdések a koronavírus alatt és után

Humán ügyintézők, munkajogi szakértők,
HR és munkaügyi vezetők országos konferenciája


Hagyományos TANTERMI konferencia, vagy WEBINÁRIUMI ÉLŐ
konferencia közvetítés, vagy utólagos ONLINE VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

Ez az év számos váratlan kihívás elé állította a munkaügyi szakembereket. A koronavírus járvány számos munkáltató működését hónapokig elnehezítette. A válság áthidalására innovatív megoldásokat kellett találni, akár a munkaidő átszervezésével, akár szabadságolással, vagy a munkaszerződések (ideiglenes) módosításával. Az előadás célja, hogy összefoglalja azokat a megoldásokat, legjobb gyakorlatokat, amelyekkel a munkáltató a gyorsan és radikálisan változó körülményekhez is alkalmazkodni tud. Az idei év számos olyan tanulsággal szolgált, amelyek hosszútávon is kamatoztathatóak lehetnek a munkáltató működésében. Az előadás ehhez nyújt segítséget. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez.

Ízelítő a tartalomból:

A munkavállaló egészségi állapotának ellenőrzése * A munkára képes állapot fogalma, ellenőrzése * Eljárás a keresőképtelen, a karanténban lévő és a tüneteket mutató munkavállaló esetén * Megoldások a foglalkoztatási szünetek áthidalására * Szabadságolás, fizetés nélkül szabadságok, állásidő * A munkaidő átütemezése munkaidőkerettel * A munkahelyen kívüli munkavégzés jogi keretei * Távmunka, otthoni munkavégzés, munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatás * Munkaidő és kárfelelősség távoli munkavégzés esetén * A bérezési rendszer megváltoztatása: hogyan módosítható a bér? * Atipikus foglalkoztatási formák: hogyan használjuk? * Kölcsönzés, részmunkaidő, egyszerűsített foglalkoztatás * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. november 19. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a (tantermi) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (tantermi)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj webináriumi, élő online konferencia közvetítésre jelentkezőknek
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj online videó megtekintés választása esetén
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek (tantermi)
  • 28 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (tantermi)
  • ebéd nélküli ár 3.500 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél (tantermi oktatás esetén), ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Hagyományos tantermi konferencia esetén: a reggeli ellátás tartalma kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag, a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

Webináriumi, élő konferencia közvetítés: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel is megtekinthető a konferencia. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén online kérdezési lehetőséget biztosítunk. A élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webinárium a Zoom-on keresztül zajlik majd, melyhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

Online videó (e-learning videó) konferencia:
Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved