Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Online számlaadat-szolgáltatás, tapasztalatok, hibák és javításuk (ONLINE VIDEÓ)

Online videó felvétel formájában megvásárolható konferencia felvétel

Előadó:
Ajánló:

Az online számlaadat-szolgáltatás számos kérdést vetett fel a társaságoknál és az adóhivatalnál is. Az adatszolgáltatás egyrészt jelent egy technikai, digitális változtatást, vagy változtatási kényszert a társaságok oldalán, melynek megvannak a sajátos kihívásai. Ugyanakkor az adóhivatal az adatszolgáltatással számos számlázási adminisztrációs problémára sokkal hatékonyabban lát rá, és tudja felhívni a figyelmet.
Az online konferencia előadás az adatszolgáltatási kötelezettséggel kapcsolatos alapvető kötelezettségeket, a jellemző félreértéseket, problémákat mutatja be. Az előadás során a jellemző számlakiállítási hiányosságok, adatszolgáltatási problémák is bemutatásra kerülnek. Az előadás kitér az adatszolgáltatás jogszabályi változásaira, ezek közül kiemelten a 2021. január 1-jén hatályba lépő változásokra. Várjuk megrendelését tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Adatszolgáltatásokkal kapcsolatos kihívások és lehetőségek * Adóalany fogalmának jelentősége az adatszolgáltatásban * Gyakori technikai problémák az adatszolgáltatások teljesítésével kapcsolatban * Számlázó programmal kapcsolatos felelősségi kérdések * Számlázó program minimális funkcionális követelményei * Jellemző számlakiállítási problémák, hiányosságok * Például: előleg-végszámla kezelése, mentes ügyletek, áfa csoporttal kapcsolatos kérdések, elszámoló számlák, jóváírások kezelése, árfolyam meghatározása, számla kötelező tartalmi elemei * Online Számla rendszer használata * NAV Online Számlázó weben és mobil alkalmazásban * Teendők hibás adatszolgáltatás esetén * Teendők üzemzavar esetén * Adatszolgáltatási problémák jogkövetkezményei * Adatszolgáltatás 2.0 adta lehetőségek * Számlázási és adatszolgáltatási szabályok változása 2020. július 1-től * Adatszolgáltatás változása * Gyakori kérdések az adatszolgáltatás, számlakiállítással kapcsolatban * Kézi számlatömbök jövője, digitalizációs lehetőségek

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. október 7. (szerda) 00:00 - 2020. december 31. (csütörtök) 23:00
Díjak:
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő az online videó megnézéséhez a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több megrendelés esetén (online videó)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek (online videó)
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (online videó)

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a leadott megrendelés (jelentkezés) az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

ONLINE VIDEÓ (e-learning videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia felvétele. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved