Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Új járuléktörvény (Tbj.) és annak pénzbeli ellátásokra gyakorolt hatása (ONLINE VIDEÓ)

Online videó felvétel formájában megvásárolható konferencia felvétel

Előadók:
Ajánló:

A bérszámfejtéssel, tb ügyintézéssel, pénzbeli ellátásokkal foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Döntsön a konferencia felvételének megvásárlása mellett, hogy elsajátítsa a munkájához szükséges új ismereteket! Várjuk megrendelését tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Változás a járulékokban és a szociális hozzájárulási adóban * Járulékalapot képező jövedelem fogalma * Társadalombiztosítási járulék bevezetése * Milyen járulékfajták vannak? * Ki minősül kiegészítő tevékenységet folytatónak 2020. július 1-jétől? * Ki a saját jogú nyugdíjas? * Kiegészítő tevékenységet folytatók pénzbeli ellátásokra való jogosultsága * Tb. kiskönyv vezetése a változások kapcsán * Pénzbeli ellátásokat érintő fogalmak változásai: jövedelem, szerződés szerinti jövedelem, kereset, keresőtevékenység * Minimum járulékalap bevezetése * 2020. július 1-jétől az egyes jogviszony tb közterhei * Munkaviszony, megbízás * Vállalkozások (egyéni és társas vállalkozók) * Biztosított őstermelők * Módosítások a megállapodásokban * Mire és milyen feltételekkel lehet megállapodást kötni? * Többes jogviszony közterhei * Változások az egészségügyi szolgáltatási járulékfizetési kötelezettségnél és az ehhez kapcsolódó jogkövetkezményeknél * Ki minősül belföldinek? * Rendezetlen Tb. jogviszony esetén kinek és mikor keletkezik fizetési kötelezettség * Keresőtevékenység folytatása különböző ellátások folyósítása mellett * Karantén esetén, ki és mi alapján igazolja a keresőképtelenséget * Szakmai konzultáció, kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. október 6. (kedd) 00:00 - 2020. december 31. (csütörtök) 23:00
Díjak:
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő az online videó megnézéséhez a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több megrendelés esetén (online videó)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek (online videó)
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (online videó)

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a leadott megrendelés (jelentkezés) az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra.

ONLINE VIDEÓ (e-learning videó) konferencia: Kényelmesen otthonról vagy az irodából videófelvételről tekinthető meg a konferencia felvétele. Megrendelése esetén elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved