Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Távmunka - Home office, a beteg munkavállaló ellenőrzése, adatvédelem

Aktuális munkajogi kérdések a vírusveszély idején

Szakmai nap ÜZLETI REGGELIVEL.

Hagyományos TANTERMI képzés, vagy WEBINÁRIUM/ÉLŐ közvetítés, vagy utólagos E-LEARNING/VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

A home office (azaz az otthoni munkavégzés) egyre divatosabb jelenség. A home office gyakorlatilag nem más, mint a távmunka egyik fajtája. Az alkalmankénti home office azonban nem azonos a távmunkával. Magyarországon is rohamosan terjed a távmunka ezen formája, a járványveszély miatt, mind a munkavállalói mind a munkáltatói oldalról nő az igény a távmunkában és a home office keretében történő munkavégzésre. A home office esetén a munkavállaló a munkavégzés során nagyfokú önállósággal rendelkezik, azonban ebből adódóan a munkáltatónak nagyobb ellenőrzési jogosultsága van. Bemutatjuk Önnek milyen szabályok vonatkoznak ezekre a foglalkoztatási formákra! Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel várjuk konferenciánkra. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Otthoni munkavégzés elrendelésének lehetőségei * A távmunka és a home office munkajogi szabályai * Az otthon végzett munka ellenőrzésének lehetőségei * Adatvédelmi kérdések otthoni munkánál * Munkaidő, jelenléti ív vezetése home office-ban * Díjazás, költségtérítés otthoni munkánál * Az otthon bekövetkező munkahelyi baleset megítélése * Hogyan ellenőrizhető a munkavállaló egészségi állapota? * Lázmérés, hőkamera a kapuban; Covid teszt a munkahelyen * A munkára képes állapot értelmezése és ellenőrzésének lehetőségei * Hazaküldhető-e a fertőzés-gyanús munkavállaló? * Szakmai konzultáció, a felmerülő szakmai kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. október 21. (szerda) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj Webináriumi / élő online konferencia közvetítésre jelentkezőknek
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj e-learning / video oktatás választása esetén
  • Az ebéd ára 3 000 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor! Az online képzéshez étkezést nem tudunk biztosítani.

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

Hagyományos tantermi konferencia esetén: a reggeli ellátás tartalma kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag, a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

Webinárium / élő konferencia közvetítés: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel is megtekinthető a konferencia. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén online kérdezési lehetőséget biztosítunk. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webinárium a Zoom-on keresztül zajlik majd, melyhez semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

E-learning / video konferencia:
Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi és/vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved