Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Munkabalesetek, üzemi balesetek, úti balesetek kivizsgálása és megkülönböztetése

Foglalkoztatók és kifizetőhelyek feladata a baleset
kivizsgálásával kapcsolatban

Elérhető ONLINE KÉPZÉS formájában is.

Előadók:
Ajánló:

Kifizetőhelyi ügyintézőknek, foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak, munkavédelmi szakembereknek szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a balesetek kivizsgálásában, valamint azok üzemiségének elbírálásában. Fontos, hogy a foglalkoztatók tisztában legyenek azzal, hogy a balesetek kivizsgálása során kinek milyen feladatai, jogai, illetve kötelezettségei vannak, vagy, hogy mitől válik üzemi balesetté a munkavégzés közben, vagy munkába, illetve munkából hazafele menet előforduló baleset. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a munkavégzés közben, vagy azzal összefüggésben előforduló balesetek kivizsgálásának különböző eseteit.

Ízelítő a tartalomból:

Bagolyné Hampó Anita * Fogalmak: baleset, üzemi baleset, foglalkozási megbetegedés * Baleseti egészségügyi szolgáltatásra jogosultak köre * A munkabaleset és az üzemi baleset elhatárolása * Mt. hatálya alá tartozó nyugdíjasokat érintő változások * 2020. július 1-től a nyugdíjasokat érintő változások * A baleset kivizsgálásnak szereplői * Foglalkoztató jogai és kötelezettségei * Mettől-meddig terjed a munkavédelmi szakember feladata * Hatósági feladatok a baleset üzemiségének kivizsgálása során * Ki és mikor dönt a baleset üzemiségéről? * Jegyzőkönyvek, nyilatkozatok, okmányok * Hogyan kapcsolódik a foglalkozási megbetegedés az üzemi balesethez? * Hogyan tudjuk megkülönböztetni a munkabalesetet az úti balesettől a különböző szakmákban? * Engedély nélküli munkavégzés * Útvonal indokolatlan megszakítása * Nem legrövidebb úton történő utazás * Speciális kivizsgálást igénylő esetek * A sorsszerűen és belső indíttatásból bekövetkező balesetek * Baleset-keresőképtelenség ok, okozati összefüggése * Hol kereshetjük az egyszeri külső hatást? * Mikor nem lehet a balesetet üzemi balesetnek elismerni? * Baleseti táppénz elbírálása * Mikor nem jár baleseti táppénz? * Szakmai konzultáció, kérdések megválaszolása * Dr. Kártyás Gábor * A munkáltató kártérítési felelőssége * Mikor felel a munkáltató a munkavállalót ért károkért? * Mi a különbség a munkabaleset, üzemi baleset és a munkáltatói kárfelelősség között? * Mikor függ össze a kár a munkaviszonnyal? * Megtérítendő károk típusai, az elmaradt jövedelem értelmezése * Amikor mentesül a munkáltató a felelősség alól * A munkavállaló kötelezettségei kár esetén: kárenyhítés és a vétkes közrehatás megítélése * Szakmai konzultáció, kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. október 19. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 28 900 Ft + ÁFA / fő
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő a díj ONLINE képzés formájában 2020.10.19-ig
  • ebéd nélküli ár 3.500 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél! Az online képzéshez étkezést nem tudunk biztosítani.

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved